Muharrem İnce'nin partisinin adı ve logosu belli oldu

Muharrem İnce'nin 1 Mart tarihinde kuruluşunu açıklayacağı yeni partisinin adı ve logosu ortaya çıktı. İnce, 40 yıllık CHP serüvenine 'Memleket Partisi' ile nokta koyacak. Partinin logosunda sarı bir hilal ve hilalin altında üç parça mavi desen yer alacak.

Eski CHP milletvekili ve bir önceki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin adayı Muharrem İnce, geçtiğimiz yıl, Kurban Bayramı arifesinde parti kuracağını açıklamıştı. Gündeme bomba gibi düşen haber sonrası CHP yönetimi büyük bir şaşkınlık içine girmişti. 

İnce, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'diktatöre' benzetmiş, bu güne kadar girdiği hiçbir seçimi kazanamamasına rağmen partinin başında olmakla suçlamıştı.

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, CHP'deki muhalifleri yanına alarak parti kuracak İnce'nin Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir bina tuttuğunu açıkladı.

2023 seçimlerine en ciddi hazırlığın İnce tarafından yapıldığını belirten Bayer, 40 yıldır CHP'ye üye olan İnce'nin 1 Mart tarihinde istifa edeceğini söyledi. 

Sabah'tan Koray Taşdemir'in haberine göre; İnce'nin 1 Mart'ta kuruluş tarihini açıklayacağı partinin tüzüğü büyük oranda tamamlandı.

İnce'nin, CHP'den Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'in yanı sıra İYİ Parti'den önemli isimleri de partisine kattığı iddia edildi.

İNCE, MEMLEKET PARTİSİ'NİN LOGOSUNU BEĞENDİ

İnce'nin partisinin isminin "Memleket Partisi" olacağı öğrenildi.

Muharrem İnce'ye sunulan parti logosunu ise Muharrem İnce'nin çok beğendiği ve bir değişiklik olmazsa söz konusu logo üzerinde mutabık kalındığı öğrenildi.

Logoda sarı bir hilal ve hilalin altında üç parça mavi desen yer alıyor. Mavi desenlerin neyi simgelediği henüz bilinmezken logonun hemen altında "Memleket Partisi" ifadesi yer alıyor.

Muharrem İnce'nin partisinin adı ve logosu belli oldu

Muharrem İnce'nin partisinin adı ve logosu belli oldu ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP istifa Memleket Partisi logo isim hilal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.