Muharrem İnce’nin partisinde 'Kemalizmden saptık!' istifası!

Kurucular kurulu ve parti meclisi üyesi olan Prof. Dr. Alper Karaoğlan, geçtiğimiz günlerde Muharrem İnce aleyhinde tweetler atmıştı. Memleket Partisi'nden bugün istifa eden Karaoğlan, Twitter'da istifa gerekçesi olarak, partisinin Kemalizm yolundan saptığını öne sürdü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

CHP’den ayrılarak, önce Memleket Hareketi'ni başlatan, sonra da Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce’ye yakın kurmaylarından tepkiler devam ediyor. İnce'nin partiyi kurduktan sonra arka arkaya gelen birçok kurucular kurulu ve il başkanının istifalarının ardından, bu kez 18 Eylül’deki kurultay sonrasında da istifa dalgası kesilmedi.

Muharrem İnce’nin partisinde 'Kemalizmden saptık!' istifası!


KURUCULAR KURULU ÜYESİ KARAOĞLAN'DAN "KEMALİZM'DEN UZAKLAŞTIK!" VURGUSU

Kurucular kurulu ve parti meclisi üyesi olan Prof. Dr. Alper Karaoğlan, geçtiğimiz günlerde İnce aleyhinde tweetler atmıştı. Karaoğlan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı eleştiri sonrası, partisinden istifa ettiği öğrenildi. Prof. Dr. Karaoğlan, bugün Twitter'da istifa gerekçesi olarak, "Fayda sağlamamın artık imkansız olduğu, ideolojik olarak Kemalist çizgiden uzaklaşan, amacının 'BAŞARI' sağlamak olmadığını düşündüğüm bu partide kalmaya devam etmenin anlamsız olduğunu gördüm. Memleket Partisi üyeliğinden ve görevlerimden istifa ettiğimi kamuoyuna duyururum." şeklinde yazdı. Karaoğlan istifa gerekçesi olarak Memleket Partisi'nin Kemalizm yolundan sapması olarak gösterdi.

Muharrem İnce’nin partisinde 'Kemalizmden saptık!' istifası! - Resim : 2


KARAOĞLAN, MEVLÜT DUDU'YA YAKIN BİRİYDİ

Parti yönetiminin Kemalizmden sapmakla suçlayan Karaoğlan'ın, Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Dudu’ya çok yakın bir isim olduğu ifade edilmişti. Ayrıca parti içinde genel sekreter olan Prof. Dr. Hakkı Akalın’a rakip olarak, kurultayda karşı liste hazırladıkları öğrenildi. Yine Memleket Partisi'nin ilk kurultayında, Dudu ile yakın ekibindeki Mert Ünlü ve Fatih Pala delegelerden çizik yiyerek sondan üç sırayı paylaşmış ve kıl payı listeye girebilmişlerdi.

Muharrem İnce’nin partisinde 'Kemalizmden saptık!' istifası! ile ilgili etiketler istifa Memleket Partisi Kemalizm alper karaoğlan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.