Muharrem İnce'nin ekibinde sürpriz isimler

CHP'den zehir zemberek açıklamalarla ayrılan Muharrem İnce'nin yeni kuracağı partinin çalışmaları devam ediyor. 23 Nisan'da partisini kurmayı planladığı öğrenilen İnce'nin a takımının belli olduğu iddia edildi. İnce'nin partisinde son dönemde FETÖ açıklamalarıyla gündeme gelen eski milli futbolcu Ümit Özat'ın da olduğu öne sürüldü.

Muharrem İnce'nin yeni kuracağı partinin a takımının belli olduğu iddia edildi. A Haber'in haberine göre, İnce'nin 23 Nisan Cuma günü partisinin kuruluş dilekçesinin verileceği belirtilerek a takımının da belli olduğu iddia edildi.

Habere göre İnce'nin ekibinde sürpriz isimler yer alacak. Onlardan biri ise son dönemde FETÖ ile ilgili yaptığı açıklamalar sonrası ifadeye çağırılan teknik direktör ve eski milli futbolcu Ümit Özat oldu. Konuyla ilgili Odatv'ye konuşan Özat, "Parti içerisinde henüz bir görev dağıtımı yapılmadı" dedi.

ÜMİT ÖZAT LİSTEDE

İddiaya göre Ümit Özat partinin gençlik ve spordan sorumlu genel başkan yardımcılığı koltuğuna oturacak. Hakkı Akalın'ın genel sekreter, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin parti sözcüsü, gazeteci Şaban Sevinç medyadan sorumlu genel başkan yardımcısı, Mevlüt Dudu'nun ise hukuk işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı olacağı iddia edildi.

ÜMİT ÖZAT NE DEMİŞTİ?

Eski Fenerbahçeli milli futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat, futbolda FETÖ yapılanmasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Ümit Özat, futboldaki FETÖ etkisine ilişkin tüm kulüplerde örgüt üyelerinin geçmişte ve bugün bulunduğunu söylemişti.

“FETÖ'nün bu ülke için tehlikeli olduğunu sizler yeni söylüyorsunuz” diyen Özat, şu çağrıyı yapmıştı:

“Biz 20 yıldır söylüyoruz. Antrenörlerde FETÖ'cü var, başkanlarda FETÖ'cü var hâlâ, yöneticilerde FETÖ'cü var. Bütün spor camiasında FETÖ'cü var. Kim diyorsa ki FETÖ temizliği var alnını karışlarım. Bir tane yetkili makam çağırsın tek tek, isim isim açıklayayım.”

Muharrem İnce'nin ekibinde sürpriz isimler ile ilgili etiketler Muharrem İnce Ümit Özat FETÖ yeni parti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.