Muharrem İnce'nin adımı CHP'yi tedirgin etti

CHP içindeki muhalif tutumunu yeni bir harekete çeviren ve şehir şehir gezmeye başlayan Muharrem İnce, yeni parti kuracağının sinyalini vermişti. Kendisine destek veren milletvekillerinin partiden dışlandığını belirten İnce'ye CHP yönetiminden tepki geldi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı olan Muharrem İnce, Memleket Hareketi'ni partiye dönüştürmek için kolları sıvadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 10 seçim kaybettiği halde koltuğu bırakmaması nedeniyle 'diktatörlükle' suçlayan ve partideki skandalların artık haftalık değil 3 günde bire düştüğünü belirten İnce sert eleştirilerde bulundu.

CHP'DEN YENİ İSTİFALAR GELMESİ AN MESELESİ

Başlattığı hareketi yakında partiye çevirmesi beklenen İnce'nin yapacağı hamle sonrası ise CHP'den yeni istifalar gelmesi an meselesi.

Şimdiden kulislerde en az 10 milletvekilinin Muharrem İnce'nin kuracağı partiye geçiş yapmasının beklendiği konuşuluyor.

CHP'Lİ YÖNETİCİLERDEN İNCE'YE TEPKİ: GÜNDEMİMİZDE YOK

Memleket Hareketi’ni başlattıktan sonra CHP'den istifa etmeyen Muharrem İnce, parti içinde kendisine destek veren isimlerin de dışlandığını öne sürdü. CHP'li yöneticilerse bu iddiaya tepki gösterdi.

Muharrem İnce’nin açıklamasını Milliyet’ten Mehtap Gökdemir'e değerlendiren CHP’li bir yönetici, ”Bizim gündemimizde İnce yok.” dedi.

İnce'yi destekleyenlerle bir işlerinin olmadığını kaydeden CHP'li yönetici, gündemlerinde vatandaşların gerçek sorunlarının olduğunu ve bununla uğraşacak zamanlarının olmadığını ifade etti.

Türkiye'nin asıl meselelerine odaklanıldığının altını çizen yönetici, "CHP sosyal medyada birilerini takip etmeye değil, vatandaşın sorunlarını öncelemeye yönelik bir çalışma içinde." diye konuştu.

"MUHARREM İNCE BİZİ RİNGE ÇEKMEK İSTİYOR"

CHP’li bir başka yönetici ise İnce’nin sözleri konusunda, “Muharrem İnce bizi bir ringe çekmek istiyor, buna gitmez parti. Muharrem’in istediği sahada top oynamak istemez parti.” ifadesini kullandı.

Muharrem İnce'nin adımı CHP'yi tedirgin etti ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP Parti milletvekili Memleket Hareketi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.