Muharrem İnce'den Yenikapı'daki miting için yorum!

Cumhurbaşkanı adayı İnce, Kırklareli'deki mitingde konuştu. Yenikapı'da bugün yapılacak mitinge değinen İnce, "Sayın Erdoğan'a yardımcı olmak istiyorum. İsrail mallarını boykot edecek misin, hayır. İsrail'le anlaşmaları iptal edecek misin, hayır. Mavi Marmara için alınan 20 milyonu geri verecek misin, hayır. Yaptığı tek şey miting. Miting Filistin için değil, seçim içindir" dedi.

Muharrem İnce'nin konuşmasından satır başları şöyle:

"TRT bizim paramızla bize propaganda yapıyor.

Türk medyası dünyada yalnızdır. Ben elektrik faturalarındaki TRT payını haram ediyorum.

Allahın izniyle herkesin cumhurbaşkanı olacağım.

"24 Haziran'da cumhurbaşkanı olduğumda 3 ay içinde yargıyı bağımsız hale getireceğiz. 3 ay sonra ABD'den FETÖ'yü isteyeceğiz" dedim dün. Dün ABD'den haber geldi: "Türkiye bizden FETÖ'yü usulüne uygun bir şekilde bizden istemedi" dediler.

YENİKAPI MİTİNGİ

Sayın Erdoğan bugün Filistin'le ilgili miting yapıyor. Canımız yanıyor, ciğerimiz yanıyor. İtirazım yok. Sayın Erdoğan'a yardımcı olmak istiyorum. Söz veriyorum. İsrail mallarını boykot edecek misin, hayır. İsrail'le anlaşmaları iptal edecek misin, hayır. Mavi Marmara için alınan 20 milyonu geri verecek misin, hayır. Yaptığı tek şey miting. Miting Filistin için değil, seçim içindir.

Yakında Ramazan Bayramı geliyor. Aklımıza baklava gelir. Tarım Bakanı fıstığı ithal ederim diyor. Fıstığın adı Antep. Antep fıstığı ithal edilir mi, sende hiç vicdan yok mu? Tarım Bakanı'nın adı Fakıbaba, milletin adı fakir baba. Ramazan Bayramı'nda kursağında baklava beklerken sırtında oklava yeme. Bunu değşitireceğiz.

İki Trakya büyüklüğünde tarım alanı ekilmiyor. Türkiye Cumhuriyeti çiftçisine borçludur. O borcu hemen ödeyeceğim. Ak Parti'li anneler, sizin partiniz mi daha değerli, çocuğunuz mu daha değerli. Seçimin tarihi mi önemli sınavın tarihi mi. Sınavın tarihi daha önemlidir. Bu ülkenin gençlerini düşünmeyip çocukların sınav tarihinden ne istiyorsunuz?"

Muharrem İnce'den Yenikapı'daki miting için yorum! ile ilgili etiketler Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.