Muharrem İnce'den Millet İttifakı'na: Nasıl anlaşacaksınız? Altı ayda dağılırsınız...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Yalova'da partisinin rozet takma töreninde açıklamalarda bulundu. İnce, burada yaptığı konuşmada gelecek hafta bir araya gelecek altı muhalefet partisinin liderine yüklendi. Muharrem İnce, "Nasıl anlaşacaksınız? Altı ayda dağılırsınız." ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, memleketi Yalova’da partisine yeni katılan 200 üye için düzenlenen rozet takma töreninde konuştu.

"NASIL ANLAŞACAKSINIZ? ALTI AYDA DAĞILIRSINIZ"

Muhalefetin sağlam planlarla hareket etmediğine dikkati çeken İnce, kendi gücüne güvenmeyen muhalefeti sert dille eleştirerek, “Kendi gücüne güveneceksin önce. Sekiz, on kişi bir araya gelecek, indirdiniz diyelim, nasıl anlaşacaksınız. Altı ayda dağılırsınız siz. Altı ayda dağılırlar” dedi.

İNCE’NİN CHP YALOVA İL BAŞKANLIĞI’NDAKİ FOTOĞRAFININ İNDİRİLMESİ

İnce, kendisiyle birlikte Memleket Partisi’ne geçtiği için CHP eski il başkanlarının fotoğraflarının parti il binasında indirilmesine de değindi. Yaşanan durumu eleştiren İnce, şöyle konuştu:

“Ertan Bey, Özcan Bey eski görev yaptığımız yerlerde senin benim fotoğraflarımı indirsinler ya. Bunlar problem değil. O zaman İsmet Paşa ile Ecevit’in de fotoğraflarını indirmeleri lazım. Çünkü onlar da istifa etmişti. Yani onlar da üye olarak ölmediler. Üye değillerdi. Onu da iyi bilmek lazım. Sen de çok istiyorsan fotoğraf, o fotoğrafı indiren arkadaşın sen belediye başkan adayı iken başka partilerle çekilmiş fotoğrafları var. Sen CHP’nin adayı iken sen ben sokaklarda gezerken fotoğraf indiren arkadaş başka partilerin adaylarının fotoğraflarını taşıyordu. Sen de o arkadaşa gönderi ver de onu assın oraya. Daha güzel olur.”

Muharrem İnce'den Millet İttifakı'na: Nasıl anlaşacaksınız? Altı ayda dağılırsınız... ile ilgili etiketler Muharrem İnce seçim Millet İttifakı Memleket Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.