Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Kendi partisinde yapamadığını Meclis'te yapmaya çalışıyor!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı canlı yayında gündemdeki konuları değerlendirdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve 6'lı masayı eleştiren İnce, Kılıçdaroğlu'nun sunduğu bir teklifi eleştirerek, "Bunu siyaset diye yutturuyorlar. Böyle büyük olacağıma ilkeli küçük olurum." ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Gazeteci Zafer Şahin ve Kamuoyu araştırmacısı Murat Gezici'nin sorularını yanıtlayan İnce gündeme dair açıklamalarda çarpıcı bulundu.

"BUNU SİYASET DİYE YUTTURUYORLAR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren İnce, Kılıçdaroğlu'nun Meclis'e sunduğu "TBMM'nin yüzde 50'si kadın olsun" önergesini hatırlattı. "Uyanıklık yapıyor" diyen İnce, "Biliyor teklifin AK Parti ve MHP oylarıyla reddedileceğini" ifadelerini kullandı. Eleştirilerine devam eden İnce, Kılıçdaroğlu için "Bunu siyaset diye yutturuyorlar. Böyle büyük olacağıma ilkeli küçük olurum." dedi. İnce ayrıca, "Madem o kadar istiyorsun partinde tüzük haline getir. Kendi partisinde yapamadığını Meclis'te yapmaya çalışıyor." dedi.

ATATÜRK VURGUSU

6'lı masaya da değinen İnce, kendisine teklif gelmediğini belirtti. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan mutabakat metnini beğenmediğini ifade eden İnce, "Mutabakat metninde Atatürk yok. Atatürk'le uzlaşmazsak neyle uzlaşacağız." ifadelerini kullandı. İnce, öte yandan 6'lı masadan teklif gelmesi durumunda partisine danışacağını belirtti.

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Kendi partisinde yapamadığını Meclis'te yapmaya çalışıyor! ile ilgili etiketler Muharrem İnce Kemal Kılıçdaroğlu Memleket Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.