Muharrem İnce'den 'Kılıçdaroğlu' yanıtı: Seçimlerde destek verecek mi?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermeyeceğini açıkladı.

 Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İzmit'te yaptığı toplantıda 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili konuştu. 

 'NİYE DESTEK VEREYİM'

Cumhurbaşkanı adaylığı konusundaki görüşleri ve aday olmaması durumunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verip vermeyeceği sorulan İnce, "Niye destek vereyim." diye konuştu.

 İnce, "Aday mısınız?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

"Tabii adayım. Memleket Partisinin cumhurbaşkanı adayı şöyle olacak; partinin Kocaeli'deki, Hakkari'deki, İstanbul'daki, Edirne'deki bütün örgütlenmiş illerindeki üyelerinin önüne sandığı koyacağız. Ben diyeceğim ki 'Partinin genel başkanı olarak ben cumhurbaşkanı adayı olmak istiyorum' ama belki Murat diyecek ki 'Ben de olmak istiyorum'. Belki başka bir vatan evladı diyecek ki 'Ben de adayım'. Sandığı koyacağız, üyeler kimi seçerse partimizin cumhurbaşkanı adayı o olacak. Bu seçimde büyük ihtimal ben kazanacağım ama yarın başkası kazanabilir. Bizde demokrasi var. 'Ben genel başkanım, seni aday yaptım', öyle bir şey yok bizde."

Muharrem İnce'den 'Kılıçdaroğlu' yanıtı: Seçimlerde destek verecek mi? ile ilgili etiketler Muharrem İnce Kemal Kılıçdaroğlu seçim Memleket Partisi 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.