Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Sakarya' tepkisi: "Partinin düştüğü duruma üzülüyorum"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sakarya Meydahan Muharebesi'nin Sakarya'da gerçekleştiğini anlattığı konuşma gündeme damga vurmuştu. Memleket Partisi lideri Muharrem İnce de sosyal medya paylaşımında Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterirken "Milli Mücadelemizin Başkomutanının kurduğu partinin düşürüldüğü bu duruma üzülüyorum" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısı kapsamında bugün Sakarya'da konuşma yaptı.

Sakarya Meydan Muharebesi'nin ismini gerçekleştiği yer olan Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinden geçen Sakarya Nehri'nden aldığını unutan Kılıçdaroğlu, "Sakarya aynı zamanda milli kurtuluş savaşı sırasında en kanlı mücadelenin verildiği bir kenttir. Sakarya savaşıdır, Sakarya galibiyetidir" diyerek sosyal medyanın gündemine gelen bir gafa imza attı.

 SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Kılıçdaroğlu'nun bu gafı kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullancıları söz konusu gafla ilgili çok sayıda paylaşımda bulundu.

İNCE DE YORUM YAPTI

Kılıçdaroğlu'nun gafına bir yorum da Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'den geldi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan İnce, "Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün "Sakarya Melhame-i Kübrası" diye ifade ettiği Sakarya Zaferi'nin 101. yıl dönümünde Sakarya Nehri ile Sakarya kentini karıştırmak anlık bir gaf değildir. Milli Mücadelemizin Başkomutanının kurduğu partinin düşürüldüğü bu duruma üzülüyorum" dedi.

Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Sakarya' tepkisi: "Partinin düştüğü duruma üzülüyorum"

 

Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Sakarya' tepkisi: "Partinin düştüğü duruma üzülüyorum" ile ilgili etiketler Muharrem İnce Kemal Kılıçdaroğlu CHP Sakarya Memleket Partisi lideri Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.