Muharrem İnce, CHP'deki tecavüz skandalına sert çıktı

Türkiye'nin gündemine oturan CHP İstanbul İl Örgütü'ndeki tecavüz skandallarına ilişkin ilk kez konuşan Muharrem İnce, gerçeklerin ortaya çıkarılması gerektiğini belirterek, ''Parti yönetimi olaya el atmalı, gizlememeliler, üzerine gitmeliler" ifadelerini kullandı.

CHP teşkilatlarında bazı kadınlara tecavüz edildiğinin ortaya çıkması kamuoyunda bomba etkisi yarattı.

CHP Maltepe ilçe teşkilatında yaşanan ilk vaka, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından gizlenmek istendi. Ancak her şeye rağmen Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı tecavüz suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bunun ardından Avcılar ve Ümraniye'deki iğrençlikler kamuoyuna yansıdı.

Söz konusu skandallara ilişkin Hürriyet gazetesinden Abdulkadir Selvi'ye konuşan İnce, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte o ifadelerden öne çıkanlar;

"PARTİNİN SKANDALLARLA GÜNDEME GELMESİ ÇOK ÜZÜZCÜ"

Yaşanan skandallara ilişkin Muharrem İnce'den çarpıcı açıklamalar geldi. CHP'de üzeri kapatılmak istenen tecavüz vakalarının üzerine gidilmesi gerektiğini ifade eden İnce, partinin skandallarlar gündemde olmasına üzüldüğünü söyledi.

Muharrem İnce, "Parti yönetimi olaya el atmalıdır. Genel başkandan, kadın kolları başkanından ve İstanbul il başkanından daha aktif bir tavır bekliyorum bu konuda. Gizlememeliler, üzerine gitmeliler" ifadelerini kullandı.

CHP'YE ÜZÜLÜYORUM

İnce, "CHP’nin durumuna çok üzülüyorum. Türkiye yönetilmiyor, CHP de yönetilmiyor. Her gün bir skandal var. Zamana yaymak CHP yönetiminin yeni politikası olmuş. Neşter vuramıyorlar, sorun çözemiyorlar. Her gün bir skandal duyuyoruz" dedi.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Muharrem İnce, CHP'deki tecavüz skandalına sert çıktı ile ilgili etiketler CHP Muharrem İnce Taciz Tecavüz Maltepe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.