Muharrem İnce'den 6'lı masaya düello çağrısı: "Gelin canlı yayında tartışıp aday belirleyelim"

Memleket Partisi'ni kuran İnce, hala adayına karar veremeyen altılı masaya seslenerek 'Gelin canlı yayında tartışıp aday belirleyelim' çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Muharrem İnce'nin adaylığını 'Gel bakalım Muharrem' diyerek duyurmuştu.

Seçimi kazanamayan ve CHP'den istifa ederek Memleket Partisi'ni kuran İnce, hala adayına karar veremeyen altılı masaya seslenerek 'Gelin canlı yayında tartışıp aday belirleyelim' çağrısında bulundu.

"TELEVİZYONDA TARTIŞALIM"

Twitter hesabından paylaşımda bulunan İnce, "Erdoğan’ın karşısında cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen adaylar, önce televizyonda milletin karşısında Türkiye’nin sorunlarını tartışalım. O tartışmadan sonra güvenilir bir araştırmacıya anket yaptıralım. Anketten kim çıkıyorsa hep birlikte onu destekleyelim. Var mısınız?" ifadelerini kullandı

 Muharrem İnce'den 6'lı masaya düello çağrısı: "Gelin canlı yayında tartışıp aday belirleyelim"

"ADAYI MİLLET BELİRLESİN"

Daha sonra bir paylaşım daha yapan İnce, "Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyenler siz neden istemiyorsunuz? Erdoğan’ı bu konuda eleştirmiyor muyuz? Gelin milletin karşısında canlı yayında tartışalım. Millet belirlesin adayı." açıklamasında bulundu.

 

Muharrem İnce'den 6'lı masaya düello çağrısı: "Gelin canlı yayında tartışıp aday belirleyelim" ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.