Muharrem İnce vatandaşı fırçaladı izle! ''Bir Sus!''

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Niğde'de miting düzenledi. Muharrem İnce miting sırasında söylediği merak ediliyor. İnce'nin mitingde bir vatandaşı fırçalaması dikkat çekti. İşte Muharrem İnce vatandaşı fırçaladı izle! Detaylar haberimizde...

Muharrem İnce vatandaşı fırçaladı izle! Muharrem İnce Niğde'de miting düzenledi. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı mitingde bir vatandaşı fırçalaması dikkat çekti. Herkes o fırçalıdığı videoyu merakla araştırıyor. İşte Muharrem İnce vatandaşı fırçaladı izle! Bir sus! Merak edilen detaylar haberimizde...

Muharrem İnce vatandaşı fırçaladı izle! ''Bir Sus!''


Niğde mitinginde halka seslenen CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce orta sıralardaki bir vatandaşı çok konuştuğu gerekçesi ile fırçaladı.

Konuşmasını keserek orta sıralardaki bir vatandaşa seslenen İnce "çok konuşuyorsun bir sus ya!" diye seslendi.

Miting alanı bu sözler üzerine bir anda buz kesti...

HZ. MUHAMMED'İN DOĞUM TARİHİNİ YANLIŞ SÖYLEDİ

İnce'nin, 571 tarihinde Mekke'de dünyaya gelen Hz Muhammed'in (sav) doğum tarihini 570 yılı olarak telaffuz etmesi de dikkat çekti.

MUHARREM İNCE

Türk öğretmen ve siyasetçi. 2002 ve 2015 yılları arasında yapılan tüm genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova milletvekili olarak meclise giren İnce, iki dönem CHP Grup Başkanvekilliği görevini sürdürmüştür. 2014 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından 18 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilen 18. Cumhuriyet Halk Partisi Olağanüstü Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu ile yarışmak için Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etmiştir. 2018 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olmuştur.


Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964 tarihinde Yalova'nın Elmalık köyünde Şerif ve Zekiye çiftinin çocuğu olarak doğdu. Anne tarafından Rizeli,Baba tarafından Selanikli, aslen Karaman kökenli olan İnce, İlk ve orta öğrenimini Yalova'da tamamlamasının ardından Uludağ Üniversitesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.

Fizik öğretmeni olarak değişik liselerde ve dershanelerde görev aldı, müdürlük yaptı. Bir süre Yalovaspor'da basın sözcülüğü ve Atatürkçü Düşünce Derneği il başkanlığı yaptı.


18 Ağustos 2014 tarihinde grup başkanvekilliğinden istifa ederek yapılacak kurultayda genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.177 delegenin imzasıyla genel başkanlığa aday oldu.[14] 5 Eylül 2014'te yapılan CHP 18. olağanüstü kurultayında genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu 740 oy aldı fakat Muharrem İnce 415 oyda ikinci sırada kaldı.

İnce, 4 Mayıs 2018'de partisi tarafından 2018 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminde cumhurbaşkanı adayı olarak gösterildi.

Muharrem İnce vatandaşı fırçaladı izle! ''Bir Sus!'' ile ilgili etiketler Muharrem İnce fırça vatandaş bir sus izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.