Muharrem İnce: Utanıyorum bize yakışmıyor

CHP'de taciz skandalına karşı konuşanlar kervanına Muharrem İnce de katıldı. İnce, CHP'nin sürekli taciz skandal haberleriyle anılmasına isyan etti: 'CHP her gün yolsuzlukla anılır oldu, tacizle anılır oldu. Utanıyorum bize bunlar yakışmıyor. Bu tür olaylara anında neşter atmak lazım, Barış Yarkadaş çok doğru bir iş yaptı. Bu tür olayların üstü kapatılarak konu giderilemez. '

Youtube'da bir kanalda açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş'ı haklı bulduğunu ifade ederek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu sessiz kalmakla suçladı. İnce 'Bu tür olaylarda sonuna kadar gidilmelidir' ifadesini kullandı.

İnce şunları söyledi;

"CHP her gün yolsuzlukla anılır oldu, tacizle anılır oldu. Utanıyorum bize bunlar yakışmıyor. CHP yönetiminden de tık çıkmıyor. Zamana yayacaklar çürütecekler olayı. Olayı çürütürken partiyi çürüttüklerinin farkında değiller. Üzüntüm bütün bunlara yani."

Muharraem İnce konuşmasının sonraka bölümünde ise CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu taciz olaylarına karşı, sessiz kalmakla eleştirdi.

"Bu tür olaylara anında neşter atmak lazım, Barış Yarkadaş çok doğru bir iş yaptı. Bu tür olayların üstü kapatılarak konu giderilemez. Sonuna kadar gidilmelidir, yapması gereken budur ne yazık ki bunu yapmadı."

 

 

Muharrem İnce: Utanıyorum bize yakışmıyor ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP Taciz isyan skandal Tecavüz iddiası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.