Muharrem İnce skandallarına bir yenisini daha ekledi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili tepki çeken sözler

Halk TV'nin canlı yayınına konuk olan CHP'li Muharrem İnce, skandal bir benzetmede bulundu. Sık sık CHP'deki diktatörlükten söz eden İnce, meşru Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı darbeci Kenan Evren’e benzetti. İnce'nin o sözleri büyük tepki çekti.

2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı olan ancak seçimde başarılı olamayan Muharrem İnce katıldığı televizyon programında skandal ifadeler kullandı.

Halk TV’de yayınlanan programa katılan İnce, halkın oylarıyla seçilen meşru Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, 12 Eylül 1980 darbesinin mimarı Kenan Evren’e benzetti.

"KIRAVATLI RECEP PAŞA"

İnce "Ben onların yaşındayken üniversite öğrencisiydim. Türkiye’nin başında apoletli Kenan Paşa vardı. Şimdi kıravatlı Recep Paşa var." dedi.

İnce’nin skandal sözleri sosyal medyada tepki çekti.

Muharrem İnce skandallarına bir yenisini daha ekledi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili tepki çeken sözler

Muharrem İnce skandallarına bir yenisini daha ekledi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili tepki çeken sözler ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Muharrem İnce Kenan Evren Halk TV
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.