Muharrem İnce pazarda para dağıtarak böyle göbek attı...

CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, Zonguldak Hayrabolu'da bir pazar yerine yaptığı ziyarette vatandaşlarla birlikte göbek attı. İnce, kendisiyle beraber oynayanlara para takmayı ihmal etmedi.

CHP’den zehir zemberek açıklamalar yaparak ayrılan ve sonrasında Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, ülke genelinde ziyaretlerini sürdürüyor. Zonguldak Hayrabolu'da bir pazar yerine giden İnce, burada vatandaşlarla birlikte göbek attı.

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelebi, Muherrem İnce’nin roman havası oynadığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerde Muharrem İnce’nin kendisiyle beraber oynayan bir vatandaşa da para verdiği görüldü.

Mehmet Ali Çelebi söz konusu görüntüleri “Hayrabolu’dayız Halkla beraber halk için neşe ve huzur yollarında..” notuyla paylaştı.

Muharrem İnce pazarda para dağıtarak böyle göbek attı... ile ilgili etiketler Zonguldak Muharrem İnce Hayrabolu Memleket Partisi pazar yeri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.