Muharrem İnce: Para alıp parti kuran şerefsizdir, almadan "Aldı" diyen de şerefsizdir

Parti kurma hazırlığında olan CHP'li eski vekil Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini işaret ederek, ''Saray ve çevresi parti kuracaklara para desteği veriyor'' ifadelerini kullanmasına sert çıktı. İnce, ''Para alıp parti kuran şerefsizdir, almadan "Aldı" diyen de şerefsizdir'' ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz ay katıldığı bir televizyon programında, “Saray ve çevresi parti kuracaklara para desteği veriyor” iddiasında bulunmuştu.

CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, o dönemde “Sıkıştığı zaman ortaya bir yalan atıyor” diye tepki göstermişti.

''ALMADAN 'ALDI' DİYEN DE ŞEREFSİZDİR''

Dün akşam saatlerinde YouTube üzerinden yayın yapan Bizim TV isimli kanalda Şaban Sevinç'in sorularını yanıtlayan İnce, bu konunun tekrar gündeme getirilmesi üzerine Kılıçdaroğlu'na sert çıktı.

İnce 'Para alıp parti kuran şerefsizdir, almadan 'Aldı' diyen de şerefsizdir' dedi.

 

Muharrem İnce: Para alıp parti kuran şerefsizdir, almadan "Aldı" diyen de şerefsizdir ile ilgili etiketler Muharrem İnce Kemal Kılıçdaroğlu Parti CHP iddia şerefsiz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.