Muharrem İnce o tarihi işaret etti

Yeni parti kuracağı iddialarıyla gündemde olan CHP'li Muharrem İnce, CNN Türk'ten Fulya Öztürk'e konuştu. Önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağını belirten İnce, "Kim hain kim bölücü herkes açıklamamda görecek' dedi.

CHP'den ayrılarak parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İnce, "Elbise değiştirir gibi parti değiştiren siyasi mevta Yaşar Okuyan’ın hakkımda söylediği yalan ve iftiralarla ilgili dava açacağım. Her partide yaşama özelliği bulunan bu Yaşar’a yalan ve iftiralarını mahkemede ispat etme hakkı veriyorum" ifadelerini kullandı.

"HER ŞEYİ AÇIKLAYACAĞIM"

CNN Türk'e kısa bir açıklama da yapan İnce, "Önümüzdeki hafta Ankara'ya gideceğim. Hakkımda iftiralar var, yalanlar var. İpe sapa gelmez adamlar açıklama yapıyor. Önümüzdeki hafta her şeyi detaylarıyla açıklayacağım. Yazılanlardan çizilenlerden haberim var. Hain diyenler, bölücü diyenler.. Kim hain, kim bölücü görecekler. Biz Atatürk'ün partisinin 40 yıllık neferiyiz" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce o tarihi işaret etti ile ilgili etiketler CHP Muharrem İnce CNN Türk Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.