Muharrem İnce kurultay için imzaları tamamladı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek CHP'deki kurultay süreciyle ilgili önemli bir iddiada bulundu.

Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Muharrem İnce'nin kurultay için yerterli sayıda imzaya ulaştığını duyurdu.

Gökçek paylaşımında ''SEVGİLİ CHP’LİLER...BİLİYORSUNUZ CHP’DE ÖNEMLİ HABERLER İLK BENDEN DUYULUR...MUHARREM İNCE İMZALARI TAMAMLADI...ALPER TAŞDELEN BİLE İMZA ATTI...HADİ SANA GÜLE GÜLE SEVGİLİ KILIÇDAROĞLU...'' ifadelerini kullandı.

TAŞDELEN İMZA ATTIĞI İDDİASINI YALANLADI
Gökçek'in paylaşımının ardından Taşdelen sosyal medya hesabından '' Genel Başkanım @kilicdarogluk nun yanındayım, yanında olmaya da devam edeceğim.'' sözlerini paylaştı.

Bunun üzerine Gökçek ''ALPER KARDEŞİM BÖYLE DEMİŞ...ÖYLE DEDİYSE ÖYLE İNANMAK ZORUNDAYIZ...BENİM KAYNAKTAN BUNUN HESABINI SORACAĞIM'' ifadelerini paylaştı.

Muharrem İnce kurultay için imzaları tamamladı... ile ilgili etiketler Melih Gökçek Muharrem İnce Kurultay imzaları tamamladı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.