Muharrem İnce, İmamoğlu'na kırgın mı?

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun tanıtım toplantısında tüm gözler Muharrem İnce'yi aradı.

Ancak İnce toplantıya katılmamayı tercih etti. CNN Türk ekranlarında Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında İnce ile İmamoğlu arasında yaşananlara dair önemli kulis bilgilerine yer verildi.

Gazeteci Gürkan Hacır konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı;

İMAMOĞLU BİZZAT ARAMIŞ
''Muharrem İnce salonda yoktu. Az önce görüştüm. İnce '' Bir hafta önce İmamoğlu ile görüştüm. Ekrem bir ihtiyacın olursa ben buradayım.'' dediğini söyledi. Dün akşam saatlerine kadar herhangi bir davet gelmemiş. Ama dün akşam saat 22:30 sıralarında Ekrem İmamoğlu kendi kişisel telefonundan Muharrem İnce'yi aramış. Fakat İnce bunu görmemiş ve sabah dönüş yapmış. Herhelde o saatten sonra programını ayarlayamadı. O sırada bahçe temizliyormuş. Sözlerinden şunu anladım. Biraz geç aranmış muharrem ince. Geç aranınca da kibar bir üslup ile katılmamış. Ben biraz kırgın olduğu kanaatindeyim.''

İNCE'DEN AÇIKLAMA

Bir süre sonra Muharrem İnce programdaki gazetecilere mesaj atarak açıklamalarda bulundu. İnce ''Ekrem İmamoğlu'na krıgın değilim. İmamoğlu benim rakibim değil kardeşim. İki üç gün içerisinde birlikte esnaf ziyareti yapacağım.'' ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce, İmamoğlu'na kırgın mı? ile ilgili etiketler Muharrem İnce Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.