Muharrem İnce ile ilgili bomba İstanbul iddiası!

Seçimlerin ardından CHP'de başkanlık kavgası olacağını belirten Bekir Bozdağ, Muharrem İnce ile ilgili çok konuşulacak bir bilgi paylaştı. Bozdağ, 'Duyumlar geliyor. Hemen genel başkanlığa oynamayacak. Gözünü İstanbul'a koymuş diyorlar, hedefi Cumhurbaşkanlığı değil belediye başkanlığı için yatırım yapıyor diyorlar' diye konuştu.

İşte Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ'ın çok konuşulacak açıklamaları: 

"CHP’de genel başkanlık kavgası olur. Şu anda bu seçim sistemi, kaybedenin kaybolacağı bir sistem. Kaybeden bırakacak, yarıştan da siyasetten de çekilecektir. CHP’de iki başlılık var. Acaba Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı kaybedince, Kılıçdaroğlu genel başkanlığı mı kaybedecek? Onu hep beraber göreceğiz seçimde.

Ama tabii Muharrem İnce, öyle duyumlar geliyor. Hemen genel başkanlığa oynamayacak. Gözünü İstanbul’a koymuş diyorlar. Şu anda hedefi cumhurbaşkanlığı falan değil. Bir yere belediye başkanlığı için yatırım yapıyor diyorlar.

Göreceğiz CHP’de bir değişim olacak. Nasıl olacağını hep beraber göreceğiz.

Muharrem İnce ile ilgili bomba İstanbul iddiası! ile ilgili etiketler Muharrem İnce Bekir Bozdağ Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.