Muharrem İnce hastane odasından fotoğraf yolladı

Koronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırılan Muharrem İnce hastane odasından fotoğraf yollayarak iyi olduğunu belirtti.

Başlattığı memleket hareketini partileştirme çalışmalarını sürdüren Muharrem İnce, geçtiğimiz pazartesi koronavirüse yakalandı. Durumunu sosyal medyadan paylaşan İnce, tedavisinin evde sürdürüldüğünü söylemişti.

HASTANEYE YATIRILDI

Kontrol amaçlı gittiği hastanede tedavisinin burada devam etmesi uygun görülen İnce, hastaneye yatırıldı. Tedavisi süren İnce’nin durumu düzelmeye başladı. İnce’nin ateşi bu sabah yapılan ölçümde normal düzey olan 36’ya düştü. Doktorları, İnce’ye 5 gün sonra koronayı yenmiş şekilde taburcu edeceklerini bildirdiler.

FOTOĞRAF GÖNDERDİ

Muharrem İnce, arkadaşlarına bu sabah tedavi gördüğü hastane odasından bu fotoğrafı gönderdi. İyi görünen İnce beş gün sonra taburcu olacak. 

Muharrem İnce hastane odasından fotoğraf yolladı

Muharrem İnce hastane odasından fotoğraf yolladı ile ilgili etiketler Muharrem İnce Hastane tedavi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.