Muharrem İnce bu olaya çok sinirlendi: Sosyal medyada gündem oldu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin il ziyaretleri için kullandığı otobüsün Gebze istikametinde arızalandığı iddia edildi. İnce'nin olaya çok sinirlendiği belirtilirken, İstanbul'daki il binası açılışına başka bir araçla yetişmeye çalıştığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin kuruluşunu ilan etmesinin ardından il ziyaretlerine başladı. Partisinin il binalarının açılışlarına katılan İnce'nin bu süreçte çeşitli sıkıntılarla karışılaştığı ortaya çıktı.

Cumartesi günü İl binası açılışı için Ankara’dan İstanbul‘a gelen Muharrem İnce ve kurucuların, otobüs arızası nedeniyle yolda kaldığı ortaya çıktı.Bunun üzerine Gebze’de otobüsten inen İnce ve arkadaşlarının açılışa siyah bir minibüs ile yetişmek zorunda kaldığı öğrenildi.

MEMLEKET PARTİSİ OTOBÜSÜ HAKKARİ’DE DE ARIZA YAPMIŞTI!

Muharrem İnce partisinin kuruluşunun açıklanmasının ardından ilk olarak 4 Eylül tarihinde Sivas‘a gitmişti. İnce, ilk mitingde otobüsün üzerinden yaklaşık 300 kişiye seslenmişti.Buradan yola çıkan otobüs Hakkari’de arızalanmıştı.Otobüsüm su kaynattığı ortaya çıkmış ve bu medyada haber olmuştu.

OTOBÜS GEBZE’DE BİR KEZ DAHA ARIZALANDI

Muharrem İnce'nin il gezileri için kullandığı otobüs bu sefer de Gebze'de arızalandığı öğrenildi. İstanbul il binasının açılışı için Ankara'dan yola çıkan İnce'nin kullandığı otobüsün Gebze istikametinde arızalandığı için yolda kaldığı öğrenildi. Birden bire yoğun dumanın çıktığı otobüsteki arızanın giderilmesi için çekici ile Ankara'ya gönderildiği gelen haberler arasında yer alıyor.

Otobüs arızası nedeni ile Gebze’de otobüsten inmek zorunda kalan Muharrem İnce ve arkadaşlarının, açılışa siyah bir Vito minibüs ile yetişmek zorunda kaldığı belirtildi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin otobüsün arızalanarak yolda kalmasına çok sinirlendiği iddia edildi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Öte yandan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin otobüsünün arızalanması sosyal medyada gündem oldu. İnce'nin otobüsünün yolda kaldığını gören vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla çekerek kaydetti.

Vatandaşlar, gülerek çektikleri videolarda, ”İnce’nin otobüsü niçin ters ters gidiyor.” diyerek konuşuyordu. Ayrıca Memleket Partililerin de sosyal medyadan, ”Gurur duydum partimizle. Yollarda kalsak da, engeller koyulsa da milletimiz için itiraz edeceğiz, mücadele edeceğiz.Halkımızla birlikte geleceğimizi geri alacağız!” şeklinde destek vermeye çalıştıkları gözlemlendi.

Muharrem İnce bu olaya çok sinirlendi: Sosyal medyada gündem oldu ile ilgili etiketler Muharrem İnce Otobüs Memleket Partisi arıza
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.