Muharrem İnce bile söylüyor: Sen yaptın Selo!

HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi'nden yaptığı açıklama ile 6-8 Ekim katliamından sorumlu olmadığını, ispatlanırsa adaylıktan çekileceğini iddia etti. Demirtaş'ın Genel Başkanlığını yaptığı HDP'nin halka yaptığı sokağa çıkın çağrısı daha önce Muharrem İnce tarafından da dile getirilmişti...

6 Ekim'de partisi HDP'nin Twitter hesabı üzerinden PKK sempatizanlarını kışkırtarak sokağa davet eden, Demirtaş, "Ey Erdoğan! Sana siyasi tarihinin en büyük fırsatı: 24 Haziran'a kadar bu tweetimin altına, Selahattin Demirtaş olarak yaptığımı iddia ettiğin '53 kişinin katledilmesi sözde talimatımı' paylaşırsan söz veriyorum, senin lehine Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekileceğim" dedi.

Muharrem İnce bile söylüyor: Sen yaptın Selo!

Demirtaş'ın "Kobani" provokasyonu sonrası 53 masum katledilmişti. 16 yaşındaki genç Yasin Börü de bu olaylar sırasında vahşice öldürülmüş ve Türkiye'nin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

MUHARREM İNCE DE "SEN YAPTIN" DEMİŞTİ

Selahattin Demirtaş'ın bu resti sonrasında akıllara, Demirtaş'a "özgürlük" isteyen ve kendisini Edirne'deki cezaevinde ziyaret eden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin sözleri geldi.

Muharrem İnce bile söylüyor: Sen yaptın Selo! - Resim : 2

Muharrem İnce, o konuşmasında, provokasyonun Demirtaş'ın Genel Başkanlığı döneminde HDP tarafından gerçekleştirildiğine katılarak, Selahattin Demirtaş'ı hedef almıştı.

İşte o sözler;

 

 

Muharrem İnce bile söylüyor: Sen yaptın Selo! ile ilgili etiketler demirtaş kobani
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.