Muharrem İnce besleme medyaya savaş açtı

CHP'den istifa eden ve yeni parti hazırlıklarında sona yaklaşan Muharrem İnce, CHP'li belediyeler tarafından fonlanan TELE1 kanalına savaş açtı. İnce, kendisi ile ilgili "Muharrem İnce, Saray operasyonunun bir parçası haline gelmiştir" diyen TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'dan şikayetçi oldu.

CHP'yi sert sözlerle eleştirdikten sonra istifasını açıklayan Muharrem İnce, yeni parti kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İstifa ederken Meclis’te grup oluşturacak sayıya ulaşacaklarını söyleyen Muharrem İnce şu ana kadar 3 milletvekilini kadrosuna kattı. İnce'nin şimdiki hedefinde ise CHP içi küskünler ile TBMM’deki bağımsız isimler var.

TELE1'DEN İNCE'YE KARALAMA KAMPANYASI

Bu yöndeki çalışmalarını sürdüren İnce, kimi zaman da eleştirilere maruz kalıyor. Son olarak TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, 29 Ocak’ta yayınlanan 18 Dakika programında Muharrem İnce ile ilgili "Muharrem İnce bu dönemde parti kurmaya girişerek Saray’ın operasyonun bir parçası haline gelmiştir, bu durum nettir" ifadesini kullandı.

CHP'li belediyeler tarafından fonlanan TELE1'de söylenen bu sözlere Muharrem İnce kayıtsız kalmadı.

 YANARDAĞ'A MANEVİ TAZMİNAT DAVASI

Yanardağ'ın o sözlerini gerekçe gösteren İnce, avukatı Mustafa Kemal Çiçek aracılığıyla dava açtı.

Ankara Asliye Hukuk Mahkemesi’ne sunulan dava dilekçesinde ise şu ifadeler yer aldı:

“Davalı, kendisine ait televizyon kanalında uzun yıllardır, mesnetsiz iddialarda bulunmakta olup, bunlardan kaynaklı bir çok ceza ve hukuk davasına muhatap olmasına rağmen, hala bu vazifesini ifa etmekte olup; tüm kamuoyunca tanınan 16 milyon vatandaşımızın oyuna mazhar olmuş, yaşamı, ekonomisi ile milletinin önünde olan müvekkileme yönelik olarak, ahlaktan insanlıktan ve vicdandan uzak iddialarda bulunmuştur. Davalı, ulusal yayın yapan kanalda, MUHARREM İNCE SARAY OPERASYONUNUN PARÇASI HALİNE GELMİŞTİR İFADESİ, mesnetsiz ve alçakça bir iftiradır. Kendisini, mesnetsiz eylemlerinden dolayı, Türk Yargısına havale ediyoruz. Biz kendisine, mesnetsiz ve karalamaya matuf iddialarını, Türk Yargısı önünde ispat etmeye çağırıyoruz.”

Muharrem İnce besleme medyaya savaş açtı ile ilgili etiketler Muharrem İnce tele1 Merdan Yanardağ
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.