Muharrem İnce: Ben ilkelerim için partimi bıraktım!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Türkiye’nin akla, adalete ve ahlaka ihtiyacı olduğunu belirterek, “Bazıları ilkeleri için partilerini bırakırlar, bazıları ise partileri için ilkelerini bırakırlar. Ben ilkelerim için partimi bıraktım” dedi.

Bir dizi ziyaret yapmak üzere Hatay’a gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, basın mensupları ile bir araya geldi.

"İLKELERİM İÇİN PARTİMİ BIRAKTIM"

Yaptığı basın toplantısında Türkiye’nin akla, adalete ve ahlaka ihtiyacı olduğunu belirten İnce, “Biz demokrasinin peşinden koşan bir partiyiz. Bakın bazıları ilkeleri için partilerini bırakırlar, bazıları partileri için ilkelerini bırakırlar. Ben ilkelerim için partimi bıraktım. Biz, özgüveni yüksek bir partiyiz. Biz tek başımıza seçime gireceğiz. Biz 50+1'i almak için uğraşacağız buna çalışacağız. Bu parti yaşayacak büyüyecek ve gelişecek” dedi.

 

Muharrem İnce: Ben ilkelerim için partimi bıraktım! ile ilgili etiketler Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.