Muharrem İnce: Ben cumhurbaşkanı adayıyım, Sayın Akşener başbakan...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'ya yönelik sözleri, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkması ve Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı önermesi Ankara'da hararetli günlerin yaşanmasına neden oldu. Memleket Partisi Muharrem İnce, tv100 ekranlarından Akşener'e 'başbakanlık' teklifinde bulundu. Cumhur İttifakı'ndan da Akşener'e davet gitmişti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada Altılı Masa'nın Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday göstermesine karşı çıktığını belirterek CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çağrıda bulunmuştu. Akşener'in açıklamasının ardından Ankara'da hareketli günler başladı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, tv100 ekranlarında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in çıkışını değerlendirdi.

"BUNLARIN SEÇİM KAZANMAK, TÜRKİYE'Yİ YÖNETMEK GİBİ DERTLERİ YOK"

Göstergelere ve yapılanlara baktığını belirten Muharrem İnce, “Aklı ve bilimi kullanıyorum. Altılı masa dağılacak dediğimde müneccim değilim ki ben ama nereden biliyorum; Altılı Masa ‘Türklük tartışılacak, anayasanın ilk 4 maddesini tartışmaya açacağız, biz altı lider bir araya gelip imzalayacağız sonra Cumhurbaşkanı gereğini yapacak’ derse bunların Türkiye’yi değil Cumhurbaşkanlık yönetmek gibi bir derdi var. Bunların seçim kazanmak, Türkiye’yi yönetmek gibi bir dertleri yok. Bir pastadan pay alma derdine düşmüşler. Burada altılı masayı yönetemeyen memleketi hiç yönetemez. Akıl, bilim ve memleket sevgisi yok” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağı belirten Muharrem İnce, “Akılla, adaletle, ahlakla, Atatürk’ün ışığında, bilimle yöneteceğiz bu memleketi. Projelerimizi anlatacağız” ifadelerini kullandı.

“SAYIN AKŞENER BAŞBAKAN OLSUN, RAZIYIM”

Ece Üner’in “Siz Meral Akşener’i veya Meral Akşener sizi davet ederse ne olur?” sorusuna da yanıt veren Muharrem İnce, “Sayın Meral Akşener, Başbakan olsun, razıyım. Başbakan olmak istiyordu. Ben Cumhurbaşkanı adayıyım” şeklinde yanıt verdi.

Muharrem İnce: Ben cumhurbaşkanı adayıyım, Sayın Akşener başbakan... ile ilgili etiketler Muharrem İnce Meral Akşener İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.