Muharrem İnce Bartın'da konuştu!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Batın mitinginde konuştu. İnce, CHP'nin tepki çeken milletvekili listesinin sızmasının ardından dün akşam saatlerinde sesinin kısıldığını belirterek bugünkü mitinglerini iptal etmiş, sonrasında sabah saatlerinde Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yapmıştı. Görüşme sonrası liste dışı kalan bazı isimler yeniden listede yer almış, İnce de mitingleri gerçekleştireceğini duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP'nin milletvekili listesiyle ilgili, "Rahatlıkla sesim bile kısılamıyor bu ülkede. Dedim ki arkadaşlara yiyelim iğneyi. Gidelim meydanlara. Hedef büyük, zaman dar. Milletvekili listeleriyle uğraşacak halimiz yok. Hepsi bizim arkadaşımız fark etmez. Genel merkez yapar listeleri. Cumhurbaşkanı olunca ben bakanların listesini yapacağım. Bunlara takılmayın böyle bir şey yok. Biz bu seçimi alacağız" dedi.

İnce'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Anketçiyim diye televizyonlara çıkanlara inanmayın. Onlar birinin sözcüsü. Anket istiyorsan gel takıl peşime. Ankara'daki 100 bin kişiyi gör. Biz bu seçimi alacağız. Adana'daki kalabalığı dün görseydiniz, sonunu göremiyordum. Bugün sesim kötü çıkıyor olabilir, ama sözümüz doğrudur. Bugün arkadaşlarım verdi. TRT1 Erdoğan'a 117 dakika, bana 16 dakika vermiş. Biz TRT payı ödüyor muyuz? Sadece Erdoğan'a oy verenler mi ödüyor? Bunun adil olması gerekmez mi? Ey Erdoğan haberin yok mu? "

"AK Partili kardeşlerim dahil, 81 milyon kişiye hep barış, hep huzur vaad ediyorum. Anneler sizin vicdanınıza sesleniyorum, eğitimden memnun musunuz? Bu ülkede eğitimde büyük uzlaşmaya varmamız lazım. Bir kere yapacağız, bir kere değiştireceğiz, uzlaşarak yapacağız. Memleketimin evlatlarına, benim öğrencilerime, çocuklarıma yazık oluyor. Hayatımızda en önemli şey çocuğumuz diyorsunuz da, eğitimi çok mu önemsiz? Senin çocuğunla dalga geçiyorlar. Senin çocuklarının sorularını çaldırdılar. Söz veriyorum, çocuklarımızın sorularını çaldırmayacağım."

Muharrem İnce Bartın'da konuştu! ile ilgili etiketler Muharrem İnce Batman canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.