Muharrem İnce 5 ay hapis cezası aldığını duyurdu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce kendisi hakkında 5 ay hapis cezası verildiğini açıkladı. İnce, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 10 yıl önceki Ergenekon davalarıyla ilgili yaptığı konuşma nedeniyle ceza aldığını söyledi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kendisine 5 ay hapis cezası verildiğini açıkladı.

İnce'nin paylaşımı şöyle;

"10 yıl önce AKP FETÖ ortaklığında organize edilen Silivri'deki kumpas davalarında hukuksuzluklara direndiğim için bugün hakkımda 5 ay hapis cezası verilmiş. 5 ay değil, 500 yıl da verseniz; FETÖ'ye de size de yine direnir, yine direniriz."

Muharrem İnce 5 ay hapis cezası aldığını duyurdu ile ilgili etiketler Muharrem İnce hapis Ceza Ergenekon Memleket Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.