Muharrem Erkek kimdir? CHP'li Muharrem Erkek Darbe için ne dedi?

Muharrem Erkek kimdir? CHP'li vekillerin darbe söylemlerinın ardı arkası kesilmiyor. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'dan sonras Muharrem Erkek de darbe hakkında konuştu. Türkiye'de gerçekleşen darbeleri örnek gösteren Muharrem Erkek ne dedi? CHP'li Muharrem Erkek kimdir, kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

Muharrem Erkek kimdir sorusu darbe söylentileri sonrası en çok aratılan sorulardan oldu. CHP'li Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan sonra Muharrem Erkek de darbe çığırtkanlığına başladı. Katıldığı bir canlı yayında darbe hakkında konuşan Muharrem Erkek, Türkiye'de gerçekleşen darbeleri örnek gösterdi. Peki Muharrem Erkek kimdir, Muharrem Erkek darbe hakkında ne dedi? İşte detaylar...

CHP'Lİ MUHARREM ERKEK DARBE HAKKINDA NE DEDİ?

CHP Grup Başkanvekili Muharrem Erkek, darbi çığırtkanlarının köşelerden alalen çağrı yapmaya kalkıştığı bir dönemde skandal bir ifadeye imza attı. Erkek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu olan 1923’den Ak Parti’nin iktidara geldiği 2002’ye kadar geçen 79 yılı değerlendirdi.

Erkek, geçen zamanda yaşanan darbe olaylarını kast ederek "Darbeler, krizler var oğlu var. Bunlar hep oldu zaten. Yarın da olacak” ifadelerini kullandı.

MUHARREM ERKEK KİMDİR?

Muharrem Erkek, 31 Ağustos 1969’da Çanakkale’de doğmuş Türk siyasetçi ve avukattır.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuş, 1994 yılında Çanakkale Barosu’na kayıtlı serbest avukat olarak çalışmaya başlamıştır. 2000-2002 yılları arasında Çanakkale Barosu’nun yönetim kurulunda görev almış, 2004-2014 yıllarında Çanakkale Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapmış ayrıca Belediye Başkanvekilliği görevini de üstlenmiştir.

Çanakkale Spor ve Çanakkale Zihinsel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulunmuş, Çanakkale Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nda görev almıştır. TBMM 25. ve 26. dönem Çanakkale milletvekilidir. 12 Şubat 2018 itibarıyla CHP’nin hukuk politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısıdır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Muharrem Erkek kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? İşte Muharrem Erkek hakkında bilinmesi gerekenler..

Muharrem Erkek kimdir? CHP'li Muharrem Erkek Darbe için ne dedi? ile ilgili etiketler CHP Darbe Canan Kaftancıoğlu Özgür Özel muharrem erkek kimdir muharrem erkek darbe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.