Muhammed Gümüşkaya öpecek arma bulamadı! Fenerbahçe'nin alternatif formalarına tepki!

UEFA Avrupa Ligi Play Off maçında HJK Helsinki ile karşılaşan Fenerbahçe'de arma krizi yaşanıyor. Oyuna girer girmez golünü atan 20 yaşındaki Muhammed Gümüşkaya golü sevincini Fenerbahçe armasını öperek kutlamak istedi. Ancak üretilen yeni alternatif formalarda Fenerbahçe arması yer almadı.

Sarı Lacivertli kulüp 910 gün sonra çıktığı bir avrupa maçında 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Golü atan ise genç oyuncu Muhammed Gümüşkaya oldu. Genç Muhammed, oyuna girer girmez attığı golle taraftarın da gözüne girdi.

"FENERBAHÇE FORMASINDA ARMA YOK!"

HJK Helsinki maçının tek golünü kaydeden FB'li genç futbolcu Muhammed Gümüşkaya aynı zamanda Fenerbahçe formasıyla ilk golünü atmış oldu. Gol sevincini Fenerbahçe armasını öperek kutlamak isteyen oyuncu, üretilen ve bu maçta ilk kez görücüye çıkan alternatif formalarda armanın yer almaması nedeniyle sevinci yaşarken zor anlar yaşadı.

Muhammed Gümüşkaya attı, Fenerbahçe avantajı kaptı | Mackolik.com

Sosyal medyada da taraftarın yeni formalara tepkisi vardı. Yıldızları formadan kaldıran ancak bununla birlikte armanın da yer almaması taraftarların tepkisine neden oldu. En azından armanın formalarda yer alması gerektiğini düşünen taraftarlar konuyla ilgili paylaşımlar yaptı.

Fenerbahçe-HJK Helsinki 1-0 Muhammed Gümüşkaya

SOSA'NIN FRİKİĞİ OLAY OLDU!

Maçın son dakikalarında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen 16 yaşındaki Arda Güler ile Sosa'nın diyaloğu olay oldu. Frikiği Arda'nın kullanmasına izin vermeyen Sosa taraftardan büyük tepki gördü.

Muhammed Gümüşkaya öpecek arma bulamadı! Fenerbahçe'nin alternatif formalarına tepki! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Muhammed Gümüşkaya HJK Helsinki
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.