Muhammed Ali Zahid, Albaraka Türk Uluslararası Hat Yarışması'nı kazanan ilk Pakistanlı oldu

Ülkemizde düzenlenen Albaraka Türk 6. Uluslararası Hat Yarışması'nın bu yılki kazananı Pakistanlı Muhammed Ali Zahid oldu. Zahid, bu ödülü kazanan ilk Pakistanlı olarak yarışma tarihine geçti.

Dünyaca ünlü hattat Muhammed Zahid, Albaraka Türk 6. Uluslararası Hat Yarışması'nı kazanan ilk Pakistanlı oldu.

BU ÖDÜLÜ KAZANAN İLK PAKİSTANLI

Çoğunlukla Türk hattatların birincilik kazandığı yarışmada ilk kez bu yıl bir Pakistanlı'nın hat sanatı yarışmasında birinci olması tüm dünyada dikkat çekti. 

Muhammed Ali Zahid, Albaraka Türk Uluslararası Hat Yarışması'nı kazanan ilk Pakistanlı oldu

Dünyanın en iyi hattatlarının eserlerini kabul eden en prestijli etkinliklerden biri olan Albaraka Türk Uluslararası Hat Yarışması'nda Pakistanlı Muhammed Ali Zahid, yaşadığı bölgede bu kadar derin hat bilgisine sahip ilk hattat olarak adını tarihe yazdırdı. 

Muhammed Ali Zahid, Albaraka Türk Uluslararası Hat Yarışması'nı kazanan ilk Pakistanlı oldu - Resim : 2

"ÖDÜLÜ ALMAKTAN ONUR DUYUYORUM"

Ödül sonrası açıklama yapan Zahid, "Albaraka Türk Uluslararası Hat Yarışması'na sanatımı sergilemem için bana bu fırsatı sundukları için teşekkür ediyorum. Bu ödülü almaktan onur duyuyorum ve dünyanın görmesi için mükemmel işler üretmeye devam etmeyi umuyorum" ifadelerini kullandı. 

Muhammed Ali Zahid, Albaraka Türk Uluslararası Hat Yarışması'nı kazanan ilk Pakistanlı oldu ile ilgili etiketler muhammed ali zahid albaraka türk Yarışma hat hattat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.