Muhalif spiker Sedef Kabaş'tan Erdoğan'a çirkin imalar...

"Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur"... Sedef Kabaş bu çirkin sözlerle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı...

CHP tarafından fonlanan medya kuruluşlarında sık sık boy gösteren Sedef Kabaş, TELE 1'de katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan çirkin imalarda bulundu.

Uğur Dündar, CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu ile katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanlığı makamına yönelik suçlamalarda bulunan Kabaş, "hakaret ve küfür içeren söylemleri" eleştirdi.

Hemen ardından kendisi hakarete başvuran Kabaş, "Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur" gibi çirkin ifadeler kullandı. Kabaş'ın sözlerine sosyal medyadan çok sert tepki yağdı.

 

Muhalif spiker Sedef Kabaş'tan Erdoğan'a çirkin imalar... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Sedef Kabaş tele 1
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.