Danışmanı 'zehirlendi' dedi, doktorlar yalanladı

Geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği uçak seyahati sırasında fenalaşan ve zehirlendiği iddiasıyla hastanede tedaviye alınan Rus muhalefet lideri Aleksey Navalny'nin doktorları, herhangi bir 'zehirlenme kanıtı' olmadığını vurguladı.

Önceki gün zehirlendiği şüphesiyle hastaneye kaldırılan ve hâlâ yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veren Navalny'nin tedavi gördüğü Omsk Hastanesi'nde doktorlar bugün basın açıklaması yaptı.

Hastanenin başhekimlerinden biri tarafından yapılan açıklamada, "Şu an için hastanın kanında ve idrarında herhangi bir zehir tespit edilmedi. Zehir olduğuna dair belirti de yok" ifadeleri kullanıldı.

NE OLMUŞTU?

Navalny'nin basın danışmanı, Sibirya-Moskova uçuşu sırasında fenalaşan ve bilinci kapanan Aleksey Navalny'nin zehirlenme şüphesiyle acil servise kaldırıldığını açıklamıştı. Muhalefet, Navalny'nin Kremlin tarafından zehirlendiği ihtimali üzerinde duruyordu.

Rusya devlet haber ajansı TASS'ın aktardığına göre, doktorlar zehirlenme ihtimali üzerinde duracaklarını ancak şu an için zehirlendiğini düşünmediklerini söyledi.

Doktorların Navalny'e bir tanı koyduğu ancak bu bilginin basınla paylaşılmayacağı belirtildi.

Danışmanı 'zehirlendi' dedi, doktorlar yalanladı ile ilgili etiketler Rusya Zehirlenme muhalif lider Aleksey Navalny
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.