Muhalif gazeteci Murat Ağırel Ukrayna'da izlenimlerini anlattı: Dışişleri Bakanlığı çok yardım etti

Ukrayna'ya giden gazetecilerden Murat Ağırel bölgede yaşadıklarını anlattı. Dışişleri Bakanlığı'nın kendilerine büyük kolaylıklar sağladığını anlatan Ağırel, kontrol noktalarından geçerken Türk olduğunu söylediğinde kendisine kolaylık sağlandığını ve 'Bayraktar' dendiğinin altını çizdi.

Gazeteci Murat Ağırel, Ukrayna'da yaşadıklarını anlattı. Dışişleri Bakanlığı'nın kendilerine nasıl yardımcı olduklarını anlatan Ağırel, Türk oldukları için kontrol noktalarından nasıl kolay bir şekilde geçtiklerine değindi.

Halk TV canlı yayınında Türkiye'nin bölgede ne kadar güçlü olduğundan da bahseden Ağırel ayrıca, hem Polonya'da hem de Ukrayna'da Bayraktarlara gösterilen ilgiye parantez açtı.

Geçtiğimiz günlerde Ukrayna'ya giden gazeteci İsmal Saymaz da "Türk olduğumuzu duyunca 'Bayraktar' diyorlar. Ben bunu Türkiye'de iktidar yanlısı medya böyle büyütüyor diye düşünüyordum. Hayır öyle değilmiş. Sadece ben bile iki kere yaşadım bu durumu. Biri Lviv'de kamuflaj üreten atölyede, diğeri de çevirme noktasında... Hatta polis bana 'bizim başka silahımız yok' dedi" demişti.

Muhalif gazeteci Murat Ağırel Ukrayna'da izlenimlerini anlattı: Dışişleri Bakanlığı çok yardım etti ile ilgili etiketler Ukrayna Murat Ağırel Bayraktar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.