Muhalif gazeteci Enver Aysever'den İslami değerler ve milletin gelenekleriyle dalga geçen iğrenç açıklamalar!

İslami değerler ve milletin gelenekleriyle alay etmeyi alışkanlık haline getiren muhalif gazeteci Enver Aysever, kendisine ait YouTube kanalında iğrenç açıklamalarda bulundu. Aysever, Bakan Nebati'nin Şanlıurfa'da yer sofrasında çekilen fotoğrafı üzerinden yer sofrasında oturanlar için "çorapları kokan, kıllı kıllı insanlar" benzetmesi yaptı.

İslami değerlere karşı geçmişte yaptıgı açıklama ve paylaşımlarıyla tanınan muhalif gazeteci Enver Aysever, kendisine ait YouTube kanalında yine iğrenç cümleler kurdu.

Aysever, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin fiziki görüntüsü ve Şanlıurfa'da yer sofrasında çekilmiş fotoğrafları üzerinden Türk insanının örf geleneklerini aşağılayan ifadeler kullandı.

Aysever, Şanlıurfa'da yer sofrasında oturanlar için "çorapları kokan, kıllı kıllı insanlar" benzetmesi yaptı.

İşte Aysever'in skandal açıklaması:

"O kıllı kıllı adamların yer sofrasına oturup acayip siyah çoraplarla... Nedense bana hep kokuyormuş gibi geliyor. Adamların o çoraplarının kokusu burnuma geliyor. O masaya oturup yemek yiyemem."

 

Muhalif gazeteci Enver Aysever'den İslami değerler ve milletin gelenekleriyle dalga geçen iğrenç açıklamalar! ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanı nureddin nebati enver aysever
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.