Muhalif ekonomist Özgür Demirtaş bize ne demek istiyor?

AK Parti muhalifi, ekonomist Özgür Demirtaş sosyal medyada çok tartışılan isimlerden birisi olarak tanınıyor... Demirtaş geçtiğimiz günlerde bu tartışmalardan yorulduğunu belirterek, takipçilerine bir daha siyasi içerikli paylaşım yapmayacağını duyurmuştu. Bu duyurudan kısa süre sonra ise Özgür Demirtaş'tan ilginç bir mesaj geldi...

Bir dönem CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak da ismi gündeme getirilen ekonomist Özgür Demirtaş ilginç bir Twitter mesajı ile gündemde.

Geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden bir açıklama yaparak sosyal medyada siyasi mesaj paylaşmayacağını dile getiren Demirtaş, "Sevgili arkadaşlar, şöyle bir karar aldım sizinle de paylaşmak istiyorum. Bundan sonra Twitter gibi sosyal medya hesaplarımda, TÜRKİYE ile ilgili GÜNCEL olaylara ilişkin bir şey paylaşmayacağım. Sadece yayınlayacağım Youtube videolarımın linklerini atarım diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Özgür Demirtaş bu kararını ise şöyle gerekçelendirmişti;

 "Güncel konularda benim ne düşündüğümün bir önemi yok, önemi olsa bile bir etkisi yok. Etkisi olsa bile benim çok fazla zamanımı çalıyor, verimi düşürüyor. Üstüne bomboş olaylar ile ilgilenmek durumunda kalıyorum. Sizlere iletmek istedim. Herkese sevgiler"

VİRGÜL, ARTI, VİRGÜL

Sosyal medya fenomeni ve ekonomist Özgür Demirtaş bu kararından günler sonra Twitter'da ilginç bir paylaşım yaptı.

",+," şeklinde bir mesaj paylaşan Demirtaş'ın söz konusu twiti ile ne demek istediği tartışma konusu oldu.

Ünlü ekonomistin bu paylaşımı üzerine çok sayıda esprili yorum yapıldı.

 

Muhalif ekonomist Özgür Demirtaş bize ne demek istiyor? ile ilgili etiketler Twitter özgür demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.