Muhalefetin SÜRPRİZ cumhurbaşkanı adayı kim?

Muhalefet partileri 2023 seçimleri için hangi isim üzerinde uzlaşma arıyor? Mansur Yavaş mı, Ekrem İmamoğlu mu, yoksa bambaşka bir isim mi... SuperHaber yazarı Nuran Yıldız daha önce hiç duymadığınız bir bilgiyi paylaştı...

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine uzun bir süre olmasına karşın seçime girmesi olası adayların isimleri üzerinde tartışmalar şimdiden başladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde "seçime girmesi halinde kazanacağını" söylese de kulislerde aday olmasına fazla ihtimal verilmiyor.

Muhalefet cephesinde adaylık için konuşulan başlıca isimler Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu...

Ancak bu konuda pek bilinmeyen bazı sürpriz gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı. Nuran Yıldız'ın edindiği bilgilere göre Millet İttifakı cephesinde bir "3. isim" gündemde!  

İşte Nuran Yıldız'ın "kulislerdeki fısıltı" başlığı altında aktardığı o bilgiler; 

"Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı
kim olacak?

Politik gündemin telaşı bu şimdilerde.

Genel başkanlar olmazsa ya Ekrem ya da Mansur deniyor.

Ben ise adaylık için hiç ismi duyulmamış biri üzerinde çalışıldığını duydum.İmamoğlu da tanınmamıştı, seçtirdik, bunu da cumhurbaşkanı seçtiririz gibi tuhaf bir özgüven.

Bana göre muhalif seçmen, “Ekrem” ve “Mansur” isimlerini satın aldı.

Bu saatten sonra geri dönüşü zor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerinde olsam, o üçüncü ismin aday gösterilmesi için çalışırdım ki, o zaman işi tereyağından kıl çekmek kadar kolay olurdu."

 

Muhalefetin SÜRPRİZ cumhurbaşkanı adayı kim? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş CHP Nuran Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.