Muhalefetin her yalanı elinde patladı! AK Parti tek tek sıraladı...

Siyasette devamlı kirli algı operasyonları düzenleyen muhalefetin geçen haftaki yalanları AK Parti tarafından raporlanarak tek tek sıralandı. İşte vatandaşın aklını hiçe sayan CHP ve İYİ Parti başta olmak üzere muhalif çevrelerin düzenlediği yalanlar...

AK Parti geçen hafta muhalefetin kara propaganda siyaseti izleyerek sıraladığı yalanları tek tek raporladı. İşte işvereni çiftçi gibi gösterip ayakkabısı delik diyen, zaten anonim şirket olan TEİAŞ'ın halka arzını toptan satış olarak lanse eden muhalefetin ortaya attığı yalanlar ve gerçekleri...

Muhalefetin her yalanı elinde patladı! AK Parti tek tek sıraladı...

FAKİR ÇİFTÇİ DEDİKLERİ, İŞVEREN ÇIKTI

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı, Instagram hesabı üzerinden adının M.B. olduğu öğrenilen bir kişinin elinde delinmiş ayakkabı tuttuğu fotoğrafı paylaşarak çiftçiler üzerinden algı yapmaya çalıştı. Paylaşılan fotoğrafa da "Tarlada üretim yapan çiftçilerimiz ayakkabı alacak kazancı elde edemiyor" notu düşüldü. Servis edilen görüntüler asılsız çıktı. Söz konusu şahsın serası arabası, traktörü ve serasında da işçiler çalıştırdığı öğrenildi. Şahsın yeni arabasıyla olan fotoğrafları ve nargile içerken görüntüleri de ortaya çıktı.

Muhalefetin her yalanı elinde patladı! AK Parti tek tek sıraladı... - Resim : 2

PROJEYİ ALGILAYAMADI "DAĞ OLMAYAN YERE TÜNEL YAPMIŞLAR" DEDİ

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pistin yapımı için başlatılan çalışma gerekçesiyle pistin altından geçmesi için iki tüplü tünel yapıldı. Projeyi algılayamayan Levent Üzümcü bunu sosyal medyadan takipçileriyle "Sabiha Gökçen Havalimanı'na giderken dağ olmayan yere tünel yapıldı" şeklinde bir çarpıtmayla paylaştı.

Muhalefetin her yalanı elinde patladı! AK Parti tek tek sıraladı... - Resim : 3

BBP'Lİ BAŞKANA GÖZALTI YALANI

BBP Ordu Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü'nün gözaltına alınmasına ilişkin başta Sözcü Gazetesi olmak üzere bazı muhalif gazeteler tarafından AK Parti'yi eleştirdiği gerekçesiyle gözaltına alındığına yönelik haberler yapıldı. Ancak Ordu Valiliği'nden gelen açıklamada söz konusu vatandaşın Kovid-19 temaslısı olduğu, o esnada filyasyon ekipleri ve vatandaş arasında istenmeyen bir gerilim yaşandığı ve çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı, konuyla ilgili Valilik tarafından da soruşturma başlatıldığı ifade edilerek haberler yalanlandı.

Muhalefetin her yalanı elinde patladı! AK Parti tek tek sıraladı... - Resim : 4

"TEİAŞ SATILACAK" BALONU DA PATLADI

Önce CHP Sözcüsü Faik Öztrak daha sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketinin (TEİAŞ) özelleştirileceğine ve toptan satılacağına ilişkin iddialar ortaya attı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı iddiaları yalanladı. Açıklamaya göre TEİAŞ'ın çoğunluk hissesi ve kontrolü kamuda kalmak koşuluyla halka arz edilecek. Zaten bir anonim şirket olan TEİAŞ'ın "halka" arzı ve hisse satışını toptan bir satış olarak lanse etmeye çalışan muhalefetin, yalanlamaya rağmen yalanda ısrar etmesi ve Akşener'in yalanı sürdürmesi dikkat çekti.

 

Muhalefetin her yalanı elinde patladı! AK Parti tek tek sıraladı... ile ilgili etiketler CHP İYİ Parti muhalefet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.