Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayını Fatih Altaylı açıklayacak!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı ise bugün "zaman ayarlı" ilginç bir yazı ile köşesinde okurlarına seslendi. Altaylı, yazısının "Yarını bekleyin" başlığını taşıyan bölümünde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını bildiğini ima etti.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan...

Seçime sayılı günler kalmasına rağmen muhalefetin adayı ise henüz netleşmiş değil.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı ise bugün "zaman ayarlı" ilginç bir yazı ile köşesinde okurlarına seslendi.

Altaylı, yazısının "Yarını bekleyin" başlığını taşıyan bölümünde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını bildiğini ima etti.

Habertürk yazarı, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anayasal olarak bir kez daha aday olup olamayacağı konusundan daha çok muhalefetin adayının kim olacağı konuşuluyor. Herkes bir şeyler yazıyor, bir şeyler söylüyor. " ifadelerini kullandı.

Yazısının devamında okuyucularını meraklandıran Altaylı, "En iyisi yarın size muhalefetin adayının büyük ihtimalle kim olacağını, nasıl bir seçim stratejisi belirleneceğini doğruya en yakın bilgilerle aktarayım. Yarını bekleyin lütfen." dedi.

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayını Fatih Altaylı açıklayacak! ile ilgili etiketler Fatih Altaylı seçim Millet İttifakı aday 2023
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.