Muhalefet yapmaya başlayan Ensonhaber kapandı mı?

Türkiye'nin en eski internet haber sitelerinden Ensonhaber.com'a bugün bir süre ulaşılamadı. İnternet sitesinin ne web sayfasına, ne de uygulamasına erişim sağlanabildi

Türk medyasında uzun süre AK Parti'yi destekleyen yayınlarıyla dikkat çeken Ensonhaber.com internet sitesi son dönemde yayın politikasını ani bir kararla değiştirerek, muhalefetin saflarına geçmişti.

İstanbul'da gerçekleştirlen yerel seçim sürecinde CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'na yoğun şekilde destek veren internet sitesi, seçim sonuçlarını da adeta coşkuyla sayfalarına taşıdı.

Ancak bugün ilginç bir gelişme yaşandı ve Ensonhaber.com'a öğleden sonra erişim bir süre kesildi. Yeni muhalif haber sitesine pekçok kullanıcı saatlerce ulaşamadı.

Sitenin teknik bir sorundan mı, yoksa bir siber saldırıdan dolayı mı kapandığı konusunda net bir açıklama yapılmazken, erişim sorunu bir süre sonra çözüldü ve web sayfasına erişim yeninden sağlanabildi.

 

Muhalefet yapmaya başlayan Ensonhaber kapandı mı? ile ilgili etiketler AK Parti İstanbul CHP Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.