"Muhalefet partilerinin yerini terör seviciler aldı"

SuperHaber röportaj editörü Günaydoğu'nun nabzını tutmaya devam ediyor. Okur, bu kez Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz ile bölgedeki atmosferi, seçmenin sandıkta tercihte bulunurken neyi göz önüne alması gerektiğini konuştu. Kaymaz çok kritik iki tespiti var. Bunlardan ilki muhalefet partileri ile ilgili. Kaymaz "Muhalefet partilerinin yerini terör seviciler aldı" dedi. Kaymaz'ın ikinci tespitini ise ”HDP zihniyeti diyor ki; Bizden değilsen düşmansın" sözleriyle vurguladı.

Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, SuperHaber'den Hülya Okur'un sorularını yanıtladı. 

Güneydoğu'da seçmenin sandığa giderken, tercihini yaparken neleri göz önünde tutması gerektiğini bir bir anlatan Kaymaz, HDP'nin Türkiye'ye kan ve gözyaşından başka bir şey getirmediğini söyledi. 

Muhalefet partilerinin yerini terör sevicilerin aldığını belirten Kaymaz'a göre , Saadet Partisi de terör sevici.

Türkiye'nin büyük bir savaş içinde olduğunu, bu savaşın da Türkiye'yi kaybetmek ya da kaybetmemek olduğunu vurgulayan Kaymaz, "Türkiye'nin kaderi, Erdoğan'ın kaderi ile birleşmiş durumda" diyerek seçimde yapılacak tercihin ne kadar kritik olduğunu ifade etti.

İşte Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz'ın SuperHaber'e özel açıklamaları... 

"Muhalefet partilerinin yerini terör seviciler aldı"

“HDP, TÜRKİYE’YE KAN VE GÖZYAŞINDAN BAŞKA BİR ŞEY GETİRMEDİ”
“MUHALEFET PARTİLERİNİN YERİNİ TERÖR SEVİCİLER ALDI”
“SAADET PARTİSİ TERÖR SEVİCİDİR”
HDP’ye oy vermemek için bir değil birçok nedenimiz var. Bir kere Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğumuzu kabul ediyorsak, bu vatanı, bu milleti seviyoruz diyorsak, terör örgütlerine karşıyız diyorsak, kan ve gözyaşı çatışma ortamı istemiyoruz diyorsak, huzur istiyoruz diyorsak HDP’ye oy vermememiz lazım. HDP bugüne kadar 6-8 Ekim olaylarından tutun, birçok konuda Diyarbakır'a, Türkiye'ye kan ve gözyaşından başka hiçbir şey getirmedi. Ülkenin huzurunu bozmaktan başka hiçbir icraatları olmadı. Bizim tüm terör örgütlerinin (PKK, DEAŞ, FETÖ) karşısında durmamız lazım, dik durmamız lazım. Bunlara destek veren siyasi partilerden de derhal uzak durmamız lazım. Ne yazık ki eskiden muhalefet partileri vardı; CHP, Saadet vs. Şimdi muhalefet partisi kalmadı, terör sevici partiler ortaya çıktı. Saadet Partisi terör sevicidir. Saadet Partisi'nin Şırnak milletvekili adayı, Saadet Partisi teröre destek verdiği için istifasını açıkladı. Hem Partisi'nin ilçe başkanlığından hem de milletvekilliği adaylığından istifa ettiğini açıkladı. Ne acı ne üzücü bir şey değil mi?

“TÜRKİYE’NİN KADERİ, ERDOĞAN’IN KADERİ İLE BİRLEŞMİŞ DURUMDA”

Türkiye'nin kaderi Tayyip Erdoğan'ın kaderi ile AK Parti ile birleşmiş durumda. Bunlar aslında AK Parti ve Tayyip Erdoğan üzerinden Türkiye'yi işgal hareketidir. Avrupa ülkelerini görüyoruz, Almanya örneğini verelim, CHP, HDP, PKK istedikleri gibi at koşturup, istedikleri gibi propagandalarını yaparken Ak Parti'ye yasak getirilmiş durumda. Ve bunlar, sözde demokrasinin beşiği Avrupa ülkeleri. Bunların demokrasi anlayışı bu.

"Muhalefet partilerinin yerini terör seviciler aldı" - Resim : 2

“DEMİRTAŞ İÇERİDEN ÇIKMAMALI”

Demirtaş'ın tutukluluğunun seçime etkisinin şu dakikadan itibaren bir anlamı yok. Bundan birkaç ay önce belki bunu düşünebilirdik, yani bu adam içeride mi olmalı, dışarıda mı olmalı? Bana kalırsa içeriden çıkmamalı. Çünkü bütün olayların sebebi Demirtaş. 6-8 Ekim olaylarında hayatını kaybeden vatandaşların azmettiricisi Demirtaş değil mi? Halkı sokağa çağırarak bu olayların fitilini ateşleyen Demirtaş değil mi? Ben bu saatten sonra bir mağduriyet yaşanacağını düşünmüyorum.

“BU SAVAŞIN ADI: TÜRKİYE’Yİ KAZANMAK YA DA KAYBETMEK”

“TÜRKİYE’NİN SÜPER GÜÇ OLABİLMESİ İÇİN TAYYİP ERDOĞAN’A İHTİYACI VAR”

AK Parti'ye yönelik listelerde bir tepki olduğunu görüyoruz. Ben de aday adayıydım. 218 aday adayının içinden 12 tanesi seçildi. Iyi ya da kötü herkes kendi sevdiği adayın olmasını ister veya kendisinin olmasını ister. AK Parti bir dava partisi. Davasını düşünen hiç bir insanın listeleri eleştirmemesi gerekiyor. Biz oluşan listelere destek verip, tüm samimiyetimizle, inandığımız dava ne ise onun uğruna bir savaş vermeliyiz. Bu savaşın adı:Türkiye'yi kazanmak ya da kaybetmek, başka ikinci bir adı yok. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız ve ülkemizi sevmeliyiz, bu ülkenin 2023, 2071 hedeflerine ulaşabilmesi için ve Türkiye'nin dünyada süper güç olabilmesi için Tayyip Erdoğan'a ihtiyaç var. Güçlü bir lider, dik duran bir lider. Hitabıyla, duruşuyla dünyayı titretiyor, dünyanın örnek aldığı bir lider.

“HDP ZİHNİYETİ: SEN BİZDEN DEĞİLSEN DÜŞMANSIN” DİYOR

“SURUÇ OLAYLARI PROVOKASYON”

Suruç’taki olaylarda yaşanan acı hadise sebebiyle, vefat eden kardeşlerimize baş sağlığı, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. İşte onların demokrasi anlayışına bir örnek. Her siyasi parti seçim dönemlerinde esnaf, vatandaş ziyareti yaparlar. Siz o siyasi partiyiz beğenirsiniz beğenmezsiniz oyunuzu yine vermezsiniz. Ama HDP zihniyeti diyor ki: Sen bizden değilsen düşmansın. Bunlar o kadar şirazeden çıktılar o kadar sapıttılar ki, HDP’nin milletvekilleri çıkıp şöyle açıklamalar yapıyorlar: "AK Parti'ye oy veren Kürtler şerefsizdir, alçaktır." Ben bir Kürdüm. Ama şunu samimiyetimle söyleyeyim, onlardan daha şerefliyim. Ben Kürt orijinli bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Suruç'taki olayların provokasyon olduğuna inanıyorum. AK Parti'ye bir darbe vurulmak isteniyor, batılı ülkeler ve Amerika ekonomik darbe, baskı ile seçimleri sabote etmek istiyorlar, öteki taraftan içimizdeki hainler; FETÖ ve PKK.. Ne olursa olsun, halk artık eskisi gibi değil. Halk gözünü açtı, onları da tanıyor, AK Parti'yi de tanıyor.

"Muhalefet partilerinin yerini terör seviciler aldı" ile ilgili etiketler HDP Selahattin Demirtaş Erdoğan atilla kaymaz erdemliler hareketi diyarbakır il başkanı 24 Haziran seçimleri
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.