Muhalafetin iktidar formülü: Erdoğan da, seçmen de evde otursun!

Muhalefetin hali içler acısı... Meral Akşener ve Can Ataklı'dan komik öneriler...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla genel merkez binasında kadın gazetecilerle bir araya geldi.

Akşener, buluşmada, STK'lara gönderdiği Kadınlar Günü mektubunu okudu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren Akşener, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı'nın eşi Emine Erdoğan'a seslendi ve, "Hanımefendiden istirhamımız eşleri beyefendiye 'biraz da evde oturmasını' söylemesidir." dedi.

Akşener dün de yine benzer bir açıklama yapmış ve siyasetçi olarak halka hitap etmekle yükümlü olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan artık "konuşmamasını" istemişti.

fweflbewggg

Meral Akşener o skandal açıklamasında, "Ben buradan Sayın Erdoğan’a seslenmek istiyorum; arkadaş azıcık sus. Birazcık ailene zaman ayır, birazcık evinde otur, her konuda konuşmak mecburiyetinde değilsin, her seferinde şu parmağını sallamak zorunda değilsin. Azıcık evince otur dinlen, nefes al, biz de nefes alalım, Türkiye’de nefes alsın." demişti.

BU KEZ HALKA DA "EVDE OTUR" ÇAĞRISI YAPTILAR

Muhalif gazeteci Can Ataklı ise Akşaner'in sözlerini bir adım daha ileri taşıyarak halktan da "evde oturmasını" istedi.

Muhalefetin AK Parti'yi seçimde "alt etmesinin" formülünü Halk TV ekranlarında kendisini izleyenlerle paylaşan Can Ataklı, "Taş gibi blok haline gelmiş, yüzde 45-46'da oy alan bir partiyi ya da adayını birinci ya da ikinci turda yenmek imkansıza yakındır! Aday arayışına girip de yüzde 51'i almak yerine acaba daha iyi bir propaganda yaparak seçime katılma oranını 50'nin altına düşürürsek... Oturalım onu konuşalım." diyerek, çok garip bir öneriyi gündeme getirdi. / SuperHaber

Muhalafetin iktidar formülü: Erdoğan da, seçmen de evde otursun! ile ilgili etiketler Meral Akşener Erdoğan can ataklı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.