"Muhafazakar (FETÖ'cüler), Ahmet Altan’ın onda biri etmiyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın azılı düşmanı olan Zaman gazetesi eski yazarı Ahmet Turan Alkan, nedamet getirdiği bir yazı kaleme alıp Erdoğan ve Bahçeli'den helallik talep etmişti. FETÖ'nün gerçek yüzünü göremeyip aldandığını söyleyen Alkan'ın, yazısı "sinsi, ikiyüzlü, tehlikeli, kibirli, riyakar, faydacı ve zalim bir şer şebekesi" diye nitelediği FETÖ'de şok etkisi yarattı. Kimi Alkan'ı linç etti. Bazıları yazıyı Alkan'ın yazmadığını ileri sürerken, kimi de ironi yaptığını iddia etti...

Ahmet Turan Alkan, zalim bir şer şebekesi olarak nitelendirdiği "FETÖ" için çok değil daha 3 yıl önce "Hizmet Hareketi" diyordu.

"Riyakar ve faydacı" olmakla itham ettiği örgütün amiral gemisi olan Zaman Gazetesi'nde yazarlık yaptığı köşesinden, polis ve yargı eliyle düzenlenen alçak FETÖ kumpaslarının savunuculuğunu üstlenmişti. 

FETÖ davasında yargılanırken bundan 3 yıl önce "Ben Zaman yazarıyım, 20 yıl inandığım şeyleri yazdım, bununla onur duyuyorum" derken hiçbir pişmanlık da sergilememişti. 

Ahmet Turan Alkan, FETÖ'nün tüm alçaklıklarına "Şehvet-i Kalem"ini alet etmekte de beis görmemişti. 

Alkan'ın, 15 Temmuz darbe girişiminden 5 yıl sonra, kişisel web sayfasında yayınladığı bir mesajla nedamet getirip Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'den helallik istemesi şaşkınlık yarattı.  Okurlarından özür dileyen, "aldandım" dediği örgütü içinse "Zalim bir şer şebekesi" ifadesini kullanan Ahmet Turan Alkan'ın "günah çıkardığı" yazısı FETÖ'de şok etkisi yarattı.

ÖRGÜTTEN İLK TEPKİLER!

Örgüt mensupları yıllarca her söylediğini doğru, değişmez bir manifesto gibi gördükleri Alkan'ın rüyalarından uyanmalarını sağlayacak "Saflık ve Enayiliğine" vurgu yaptığı satırları karşısında ne diyeceklerini şaşırdılar. 

Bu sözler kiminin kanına dokundu, kimin kör inanmışlığına. Kimi Alkan'ın böyle bir yazı yazmayacağını savundu. Bazıları daha da ileri gidip bu yazının onun eline tutuşturulduğunu ileri sürdü. Kimi bu yazının baskıdan kurtulmak için bir aldatmaca olduğunu savundu. Ama hepsinde ortak bir mesaj vardı: Alkan'dan duyulan hayal kırıklığı...

BASİTLİĞİNE ÜZÜLDÜM

FETÖ'nün medya yapılanmasının önemli isimlerinden Tuncay Opçin, Ahmet Turan Alkan'ın nedametinden duyduğu şaşkınlığı gizlemedi.

Opçin kişisel sosyal medya hesabından, "Ahmet Turan Alkan, her zaman düşündüğünü hiç çekinmeden yazan bir isimdir. Samimidir. Sadece eleştirilerindeki basitliğe üzüldüm. (Aslında ben pek üzülmem, sinirlenirim.) Zekasına ve kalemine yakıştıramadım." diye yazdı.

Alkan'ın af mektubunda eleştirdiği devlet içinde çeteleşmeyi haklı gösterme gayretine giren Opçin sözlerine şöyle devam etti;

"Madem sinirlendim, o zaman düşündüklerimi kendime saklamayayım. Önce şu kabak tadı veren devlet içindeki örgütlenmeden başlayalım: Size ne? Artı, sizden izin mi alacaktık?"

AHMET ALTAN'IN ONDA BİRİ ETMİYOR!

FETÖ'cü Yüksel Kaya ise Ahmet Turan Alkan’ı çok sevdiğini ancak yazdıklarına da çok üzüldüğünü belirterek ilginç bir kıyas yaptı.

Kaya, Alkan'ı FETÖ'nün bir başka medya figürü Ahmet Altan ile karşılaştırarak, "Halen daha severim. Hiçbir şey demem, diyemem kendisine. "Yaşadıklarını yaşamadım ve şu an ne yaşadığını da bilmiyorum. Ama şunu söylemem lazım; muhafazakarların en kahramanı bile Ahmet Altan’ın onda biri etmiyor işte." ifadelerini kullandı.

İŞTE ÖRGÜTTEN GELEN DİĞER MESAJLAR;

"Muhafazakar (FETÖ'cüler), Ahmet Altan’ın onda biri etmiyor"

"Muhafazakar (FETÖ'cüler), Ahmet Altan’ın onda biri etmiyor" - Resim : 2

"Muhafazakar (FETÖ'cüler), Ahmet Altan’ın onda biri etmiyor" - Resim : 3

"Muhafazakar (FETÖ'cüler), Ahmet Altan’ın onda biri etmiyor" - Resim : 4

"Muhafazakar (FETÖ'cüler), Ahmet Altan’ın onda biri etmiyor" - Resim : 5"Muhafazakar (FETÖ'cüler), Ahmet Altan’ın onda biri etmiyor" - Resim : 6

"Muhafazakar (FETÖ'cüler), Ahmet Altan’ın onda biri etmiyor" - Resim : 7

"Muhafazakar (FETÖ'cüler), Ahmet Altan’ın onda biri etmiyor" - Resim : 8

 

"Muhafazakar (FETÖ'cüler), Ahmet Altan’ın onda biri etmiyor" - Resim : 9

"Muhafazakar (FETÖ'cüler), Ahmet Altan’ın onda biri etmiyor" - Resim : 10

"Muhafazakar (FETÖ'cüler), Ahmet Altan’ın onda biri etmiyor" - Resim : 11

"Muhafazakar (FETÖ'cüler), Ahmet Altan’ın onda biri etmiyor" - Resim : 12

 

 

"Muhafazakar (FETÖ'cüler), Ahmet Altan’ın onda biri etmiyor" ile ilgili etiketler FETÖ Ahmet Turan Alkan tuncay opçin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.