Muhabirin sabotaj planının kanıtı!

Bakanların katılacağı basın toplantısını sabote eden AA ekonomi muhabiri Musab Turan'ın provokasyonunun planlı olduğu ortaya çıktı. Sözlerinin o anki sinirle ağzından çıktığını öne süren Turan'ın, babasını ofisine gönderdiği ve eşyalarını toplattırdığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ile ilişiği hesilen muhabir Musab Turan, dün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin İstanbul’da katıldığı toplantıdaki skandal sorusuyla büyük bir provokasyona imza attı.

Olayın planlı bir provokasyon olduğu tartışılırken, planı gözler önüne seren görüntüler de ortaya çıktı.

BABASI İKİ SAAT ÖNCEDEN EŞYALARINI ALMAYA GİTTİ

Haber7'nin ulaştığı görüntülerde muhabirin Babası Ali Seydi Turan'ın, olaydan iki saat önce oğlunun eşyalarını almak için Anadolu Ajansı'nın Cevizlibağ'daki ofisine geldiği görüldü.

Güvenliğe gelen baba oğlunun masasındaki eşyaları toplamak istedi. Güvenlik, babanın içeri girişine izin vermeyince Musab Turan, güvenliği aradı. Güvenlik daha sonra beyaz bir poşetle babasına eşyaları teslim etti.

Muhabirin sabotaj planının kanıtı! - Resim : 2

AİLE BOYU İHANET

Musab Turan'ın kardeşi T.T Elâzığ İl Emniyet Müdürlüğünde görevliyken 2017 tarihinde FETÖ/PYD kapsamında geri dönemeyecek şekilde süresiz açığa alındı, Bank Asya'da hesap artışı olduğu gerekçesiyle ihraç edildi. T.T'inin 2015 tarihinde Bank Asya hesabında 1.950 TL net giriş ve çıkış olmuş olup Elazığ 2. Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ kapsamında yargılandığı öğrenildi.

İstanbul Kaçakçılık Şubesi'nde polis olan Turan'ın kardeşinin eşi V.Ç'nin FETÖ'den ihraç edildiği ortaya çıktı.

Ablası B.U’nun ise bankadan ATM üzerinden kartsız şekilde ihraç FETÖ'cülere para gönderdiği ortaya çıkan bilgiler arasında.

Babası Ali Seydi Turan'ın 2013 yılında "Türkiye bugünlerini iki hocaya borçlu.. Biri; rahmetli Erbakan, diğeri, Fethullah Gülen.. Allah ikisinden de ebeden razı olsun" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

 

 

Muhabirin sabotaj planının kanıtı! ile ilgili etiketler FETÖ Anadolu Ajansı video musab turan ali seydi turan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.