Muğla'daki orman yangını kontrol atına alındı

Muğla'nın Ula ilçesinde dün gece çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Muğla Valiliği, yangının karadan ve havadan yapılan müdahaleler ile kontrol altına alındığını duyurdu.

Muğla'nın Ula ilçesi Gökova Mahallesi, Kozlukuyu mevkiindeki sık ormanlık alanda gece saatlerinde yangın başladı. Yapılan ihbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Rüzgarla birlikte etkisini arttırarak sürdüren ve geceyi aydınlatan alevleri söndürmek için ekiplerin karadan müdahalesi sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Muğla'daki orman yangını kontrol atına alındı

Havanın aydınlanması ile birlikte hava araçları da bölgeye sevk edildi. Yangın bölgesinde 8 helikopter, 5 uçakla hava müdahalesi başlarken, karadan da 37 arazöz, 19 su ikmal aracı, 6 dozer, 400 yangın söndürme işçisi müdahale etti.

Muğla'daki orman yangını kontrol atına alındı - Resim : 2

VALİLİK: YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Muğla Valiliği, "Sabaha kadar süren yangınla mücadele çalışmalarının neticesinde Gökova Kozlukuyu yangını kontrol altına alınmıştır. Karadan ve Havadan yangınla mücadele çalışmalarında fedakarca görev yapan ekiplerimize teşekkür ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Muğla'daki orman yangını kontrol atına alındı - Resim : 3 

Muğla'daki orman yangını kontrol atına alındı ile ilgili etiketler Muğla Ula Orman Yangını
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.