Muğla Fethiye İlçesi Belediye Başkanı Alim Karaca kimdir?

CHP’li Muğla Fethiye İlçesi Belediye Başkanı Alim Karaca kimdir sorusu yeniden gündemde. Geçtiğimiz Ağustos ayında Muğla’da yaşanan olayda Alim Karaca ve şoförü hakkında "mala zarar verme, hakaret, ve tehdit" suçlarından haklarında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen dava soruşturmasında hazırlanan iddianame Fethiye 1. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul gördü. İki taraf arasında yaşanan tartışma sonunda Karaca ve şoförü Mete'nin "mala zarar verme", "hakaret", "birden fazla kişiyle tehdit" suçlarından 2 yıl 7'şer aydan 10'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi.

ALİM KARACA KİMDİR?

Alim Karaca, 09 Temmuz 1973 yılında Fethiye'de dünyaya geldi. Eğitimine Kumluova İlkokulu'nda başlayan Alim Karaca, ortaokul ve liseyi İstanbul, Beylerbeyi'ndeki H. Ömer Sabancı okullarında, yükseköğrenimini ise Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamladı.

Karaca, siyasi hayatına İstanbul'da lise öğrencisi olduğu dönemde, CHP Gençlik Kollarında başladı. Muğlaya dönerek 2009–2014 yılları arasında Kumluova Belediye Başkanlığı yaptı. Hâlen bölgede tarımla uğraşıyor. İstanbul'daki öğrencilik yıllarında lisanslı sporcu olarak Enka Kulübü'nde voleybol oynadı. Alim Karaca, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Muğla Fethiye İlçesi Belediye Başkanı Alim Karaca kimdir? ile ilgili etiketler Muğla Fethiye İlçesi Belediye Başkanı alim karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.