Muğla Belediye Başkanı Tokat duyurdu: Termik santral yakınındaki yangın kontrol altında!

Muğla'da bulunan Çökertme Mahallesi'nde etkili olan yangınlarla mücadele hız kesmeden devam ederken yangının bölgedeki termik santrale yaklaştığı iddiaları ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'tan sevindiren açıklama geldi. Tokat, Ören'de bulunan Kemerköy Termik Santrali'nin yakınındaki yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

Muğla'da günlerdir yaşanan orman yangınlarıyla mücadele hızla devam ederken iki uçak ve dört helikopterin sahadaki itfaiyecilere yardım ettiğini belirten Tokat, santralin faaliyete yeniden başladığını da açıkladı. Tokat, termik santral çevresindeki bölgeye hava müdahalesini günler önce talep ettiğini de belirtti.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ören'de bulunan Kemerköy Termik Santrali'nin yakınındaki yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Reuters ajansına konuşan Tokat, "Alevler dün gece santralin duvarına ulaştı. Yangın şimdi söndü" dedi.

ALEVLERE İKİ UÇAK VE DÖRT HELİKOPTER İLE MÜDAHALE

İki uçak ve dört helikopterin sahadaki itfaiyecilere yardım ettiğini belirten Tokat, santralin faaliyete yeniden başladığını da açıkladı. Tokat, termik santral çevresindeki bölgeye hava müdahalesini günler önce talep ettiğini de belirtti.

TANKLAR BOŞALTILMIŞTI

Mazı-Çökertme-Türkevleri-Ören sahil hattı boyunca ilerleyen alevler dün gece Kemerköy Termik Santrali'ne çok yaklaşmıştı. Santraldeki tankların önlem olarak boşaltıldığı belirtilmişti.

Muğla Belediye Başkanı Tokat duyurdu: Termik santral yakınındaki yangın kontrol altında! ile ilgili etiketler Muğla Belediye Başkanı Yangın termik santral
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.