Müge Ve Gülşen'le 2.sayfa!

2.sayfa 15 Şubat canlı izle! Her bölümü ekranlara damga vuran 2.Sayfa kaldığı yerden devam ediyor. Magazin haberleri pek çok izleyici tarafından büyük ilgi görüyor. Programın sunuculuğunu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'üstleniyor. İşte Müge Ve Gülşen'le 2.sayfa 15 Şubat canlı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

2.sayfa 15 Şubat Canlı izle! Haftanın son gününde 2.Sayfa Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Gündüz kuşağının adından söz ettiren yapımı 2.Sayfa Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. İşte Müge Ve Gülşen'le 2.sayfa 15 Şubat canlı izle! Detaylar haberimizde...

Müge Ve Gülşen'le 2.sayfa!

MÜGE DAĞISTANLI KİMDİR?

1968 İstanbul doğumlu olan Müge Dağıstanlı, Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Gazetecilik hayatına Posta Gazetesinde başlayan Müge Dağıstanlı, burada köşe yazarlığı yapmış ve magazin müdürü olarak görev almıştır. Radikal Gazetesi bünyesinde de çalışmış olan Müge Dağıstanlı, burada da yine sinema ve televizyon üzerine köşe yazıları yazmıştır.

KANAL D CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

2015 yılından bu yana sabah kuşağında yayınlanan magazin programı sunmaya devam eden Müge Dağıstanlı, ilk olarak Kanaltürk TV'de yayınlanmış olan "2. Sayfa" adlı programın sunuculuğunu partneri Gülşen Yüksel ile birlikte yapmış, sonrasında ise Show TV'ye geçmiştir.

Müge Ve Gülşen'le 2.sayfa! ile ilgili etiketler 2. Sayfa 15 Şubat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.