Müge ve Gülşen'le 2. sayfa neden yok ?

Müge ve Gülşen'le 2. sayfa neden yok soruları sorulmaya başlandı. Kanal D'nin sevilen programı Müge ve Gülşen'le 2. sayfa bu hafta sonu ekran başındaki seyircilerini şaşırttı.

Müge ve Gülşen'le 2. sayfa magazin programı Kanal D'deki yayınını pandemi süercinde hafta içi hafta sonu olarak iki güne indirmişti. Kanal D'de yayınlana Müge ve Gülşen'le 2. sayfa programının sunuculuğunu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt üstleniyor. Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programını izlemek isteyenler, TV karşısına geçtiğinde programın bu hafta olmadığını gördüler.

Müge ve Gülşen'le 2. sayfa neden yok ?

MÜGE VE GÜLŞEN'LE 2. SAYFA NEDEN YOK?

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen magazin programı Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa geçtiğimiz hafta yani 5 Temmuz günü yayınlanan bölümüyle sezon finaline girdiğini duyurdu. Bu sebepten dolayı da bu hafta program yayınlanmadı.

Müge ve Gülşen'le 2. sayfa neden yok ? ile ilgili etiketler YÖK müge ve gülşen neden yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.