Müge Boz kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi kim?

Müge Boz kimdir? Galatasaraylı basketbolcu sevgilisiyle evlilik kararı alan Müge Boz, düğün tarihini açıkladı. Barselona'da yapılacak olan düğün hakkında yapılan açıklamaların ardından internette Müge Boz hakkında da birçok araştırma yapılmaya başlandı. Peki Müge Boz kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Müge Boz'un sevgilisi kim? İşte yanıtı...

Müge Boz kimdir? Galatasaray basketbol takımında forma giyen Caner Erdeniz ile bir süredir devam eden birlikteliğini evlilikle taçlandıracağını açıklayan Müge Boz, düğün tarihini ve yerini de açıkladı. Bu gelişmenin ardından internette Müge Boz kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorulara da yanıt aranmaya başlandı. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Müge Boz kimdir? Ne zaman evleniyor? İşte yanıtı...

MÜGE BOZ KİMDİR?

Müge Boz, 13 Nisan 1984 tarihinde dünyaya geldi. Annesi Yugoslavya göçmeni, babası ise Egelidir. Bir kız kardeşi vardır. Çocukluğu İstanbul’da geçen Müge Boz, 12 yaşındayken babasının işi nedeniyle İzmir’e Karşıyaka’ya taşınmıştır.

İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi'nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Norveç'te Hogskulen i Volda ismindeki okuldan burs kazanarak, orada 'strategic design', 'digital photography' eğitimleri almıştır. 11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi almıştır. Birçok spor dalıyla ( yüzme, tenis, paten, voleybol, motosiklet ) ilgilenmiştir. Son bir yıldır düzenli olarak yoga yapmaktadır. 2011 yılında Şüphe adlı dizide Meltem karakterini ve Karakol adlı dizide Ada karakterini canlandırmıştır.

Ayrıca modellik de yapmaktadır. Vogue, Tempo, Marie Claire, Women's Health, İnstyle gibi dergilerde moda cekimleri yapmıştır. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinden sezon sonu ayrılmıştır. TRT 1 de Gurbette Aşk adlı dizide rol almaktadır. Son olarak Kayıt Dışı dizisinde rol almıştır.

Müge Boz kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi kim? ile ilgili etiketler Müge Boz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.